gosia1775 06.02.09, 15:59 Jaki wózek typu parasolka polecacie? dzięki za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty842 Re: Wózek parasolka 06.02.09, 20:58 Potwierdzam słowa poprzedniczki:coneco solar.Ja mam najzwyklejszą parasolkę (tylko do samochodu) ale gdybym miała kupować taki "na cały czas" używania to kupiłabym coneco: www.alewozki.pl/popup_image.php/pID/333?osCsid=a015b80ba1c5f352a1b85f1dfea25a36 Ewentualnie coś takiego: www.allegro.pl/item539495702_2_funkcyjny_wozek_gondola_spacerowka_beticco.html Odpowiedz Link Zgłoś
vi-23 do betty842 07.02.09, 17:27 betty842 napisała: > Ewentualnie coś takiego: > www.allegro.pl/item539495702_2_funkcyjny_wozek_gondola_spacerowka_beticco.html zaineresowala mnie ta spacerowka, czy mialas moze z nia do czynienia? wiesz moze czy oparcie rozklada sie na lezaco i czy spacerowka moze byc zamontowana przodem do mnie czy tylko wersja gleboka moze byc tak ustawiona? i jak kolka sprawuja sie w tym wozku? i czy zajmuje duzo miejsca po zlozenia? i czy wogole wart jest kupienia? Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: do betty842 08.02.09, 21:05 Niestety niewiele ci pomogę.Oparcie napewno rozkłada się na płasko.Po złożeniu zajmuje tyle samo miejsca co najzwyklejsza spacerówka parasolka czyli naprawdę mało.Ja bym ją kupiła (gdybym nie miała wózka głęboko-spacerowego).Mam najzwyklejszą parasolkę (tylko do samochodu) za 140 zł i sprawuje się super (kółka fajnie jeżdżą) więc podejrzewam że wózek za 430 zł napewno się spisze. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: Wózek parasolka 06.02.09, 21:41 Mam w bagażniku samochodu - Quinny Zapp, ale polecam go tylko jako dodatkowy wózek. Na codzienne długie spacery moim zdaniem nie bardzo się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_il Re: CONECO POLO? 07.02.09, 12:42 Też jestem własnie przed zakupem spacerówki parasolki. A czy miałyście CONECO POLO i jak sie ten model sprawdza w uzytkowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: Wózek parasolka 07.02.09, 12:45 ja polecam maclaren techno XT, i do samochodu i na dłuższy spacer i do tachania z 3 piętra u nas sprawdził się świetnie a najlepiej to wejdź sobie na forum o wózkach tam poczytasz ile zechcesz: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22462 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_krzysia Re: Wózek parasolka 08.02.09, 09:44 ja jestem świeżą użytkowniczką coneco traffic bardzo podobny model do polo i jest super, bez problemu znoszę go z pierwszego piętra razem z dzieckiem, łatwo się składa. Wygodnie się prowadzi, łatwo podbija przy krawężnikach. Pozycja do leżenia ok, tylko wtedy już nie można korzystać z koszaBudka jest super zabudowana więc dziecko ma dobrze, jest odpowiednio szeroki, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mas78 Re: Wózek parasolka 08.02.09, 19:47 Teraz e grudniu robilam gruntowny przeglad rynku, bo sama kupowalam. MacLaren XT jest fajny, ale chcielismy cos tanszego. Kupilismy Inglesine Trip i bardzo polecam i moge mowic w samych superlatywach. Dobre materialy, fajnie rozwiazana technicznie, super sie sklada i rozklada, latwo prowadzi (jedna reka), latwiutko podbija. Jest wygodna... a do tego naprawde ladna. Juz z nia podrozowalam samolotem, lotniska, samochod, zakupy... uzywamy na codzien... jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś