anakon 14.11.03, 23:33 Pilnie potrzebuje opinii o wozku Chicco Pick Up St. Moritz, jak sie sprawdza w uzytkowaniu, czy jets wytrzymaly, czy da sie w nim wozic dziecko 7-8m-czne i czy nie jest dla takiego maluszka zbyt zimny na zime??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madeyowa Re: Chicco Pick Up st. Moritz-opinia, pilne 15.11.03, 13:24 Ja mam taki wózek i już go polecałam na forum. Nadaje się dla takiego maluszka 7-8 miesięcznego(ma regulowane siedzisko).Zbyt zimny raczej nie jest. Mój synek w nim jezdził zimą i nigdy nie zmarzł( wózek ma osłonkę na nóżki). Dziecko oprócz tego i tak trzeba przykryć grubym kocykiem. Wadą tego wózka jest to, że jest dosyć ciężki i zajmuje sporo miejsca nawet po złożeniu. Jestem z niego zadowolona, bo w terenie(zabłocona wieś, spacery do lasu) spisuje się znakomicie. No i przede wszystkim cenę ma dosyć przystępną, biorąc pod uwagę jego zalety i dobrą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
anakon Re: Chicco Pick Up st. Moritz-opinia, pilne 15.11.03, 15:55 dzieki, jutro go obejrze na zywo, chce kupic uzywany, wiec cena tym przystepniejsza...nie wiem tylko w jakim jest stanie, ale to sie zobaczy, b. mi sie podoba Chicco 4tech, ale jakos specjalnie nikt jeszcze nie odsprzedaje uzywanych ,a nowy dla mnie jest za drogi Odpowiedz Link Zgłoś
madeyowa Re: Chicco Pick Up st. Moritz-opinia, pilne 17.11.03, 12:49 Ostatnio wyczytałam w gazecie, że dziecko powinno zacząć jezdzić w spacerówce po ukończeniu 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Chicco Pick Up st. Moritz-opinia, pilne 17.11.03, 16:03 Nikt jeszcze nie odsprzedaje,bo wózki te pojawiły się w sprzedaży dopiero końcem marca i pewnie jeszcze są w użyciu -jak nasz,z którego jesteśmy z Misiem bardzo zadowoleni,pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
anakon Re: Chicco Pick Up st. Moritz-opinia, pilne 19.11.03, 11:07 Kupilam st. Moritaz, ale b. podobnego do Tech4, poki co testuje, bo Ola jeszcze za malutka, ale wyglada fajnie i jest prawie jak nowy, a za 320zl, to chyba dobra cena.dzieki za uwagi.PA Odpowiedz Link Zgłoś