kara13 31.03.09, 22:07 Jakie macie modele Cybexa? Mysle nad tym najtańszym Solution albo Solution S bo X to juz ciut za drogi no chyba że kupie taki rozowy Mama Natalki z maja'2005 moje miejsce - inne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesta Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 09:57 Właśnie kupiliśmy ten najtańszy, żałuję tylko, że nie ma już tych zamszowych tapicerek. Początkowo mysleliśmy o X ale z tego co czytałam i co mówił sprzedawca w Świecie Dziecka (sklep w Wawie) to jesli chodzi o bezpieczeństwo to w testach zarówno ten zwykły jaki i X wypadły dobrze, trochę gorzej wypadł S. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 10:12 My właśnie wczoraj kupiliśmy Cybexa Solution, też żałuję, że nie ma już Plusa. Ten zwykły Solutions bardzo dobrze wypada w testach, ma trochę mniej przyjemną tapicerkę niż X. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 10:24 Mamy dwa Cybexy Solution Plus, z welurowa tapicerką, sprawdzaja sie bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 11:52 Jednym słowem ten najtańszy wypada najlepiej w testach ? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 15:01 Cybex Solution S miał wystarczająco w teście ADAC, a X miał dobrze. Myślę, że dla tej różnicy warto ścierpieć różowy (też nas czeka ta decyzja). Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 19:54 Tak, Solution S ma slabe noty, ale wczesniej byla mowa o Solution po prostu, ktory ma takie oceny jak Solution X. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 21:22 A jak ten Solution po prostu wygląda - S od X już się nauczyłam odróżniać po kształcie oparcia, ale jak poznać, czy to ten po prostu Solution czy S, ale sprzedający nie napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 01.04.09, 22:27 A masz łącza do tych wyników? Przeszukałam, to co znalazłam w Google'u i wyszło mi, że Cybex Solution Plus i Cybex Solution X mają wyniki dobre, Cybex Solution S zadawalające, a Cybex Solution i Cybex Solution S+ w ogóle jeszcze nie były testowane, ale nie wiem, czy to nie była jakaś stara strona. Odpowiedz Link Zgłoś
agnesta Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 02.04.09, 09:29 są trzy modele Solution, Solution S i Solution X. Plus to wersja tapicerki - ala zamszowa. Testowane były wszystkie 3. Solution to najstarsza wersja a X najnowsza Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Który model fotelika Cybex Solution ? 02.04.09, 09:50 Ja to tutaj znalazłam fotelik.info/pl/testy/grupa:15- 36/ocena/malejaco/index.html Ale jeżeli mówisz, że nie Plus od Plusa różni się tapicerką, czyli nie ma problemu - zaznaczyli, że testowali Plusa dla porządku, ale testy pokazują też jakość zwykłego, skoro to ta sama konstrukcja. To mnie cieszy, bo Plusów nie ma, a te zwykłe są i to duży wybór. Aha, i jeśli sprzedawca pisze mi przy tym zwykłym, że to model 2009, to raczej chodzi mu o kolor tapicerki, prawda? To nie jest jakiś nowy nieprzetestowany model? Odpowiedz Link Zgłoś