magda1104 03.04.09, 22:07 Polećcie mi proszę dobry niekapek - najlepiej taki, którego dzióbek można łatwo umyć. Przy pierwszej córci miałam avent i doszorować to ustrojstwo było problemem - kto miał, ten wie. Młodsza córa ma pół roku. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
epreis Re: Niekapek - po raz enty 03.04.09, 22:12 też nie lubię aventu polecam canpola balonik z silikonowym ustnikiem lub disneyowskie mają taki sam- NIE KAPIE i łatwo się myje u nas kacperek uparł się sprezentować hani taki sam jak on ma (aventowski właśnie, ztym, ze u kacpra już bez uszczelki i sporadycznie) i kupił jej tego "koszmarka"...wyrzuciłam ustnik aventoski (bo gdzie hania piła tam od razu kałuża była), włożyłam silikon canpola i jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: Niekapek - po raz enty 03.04.09, 22:14 Własnie miałam napisać o baloniku z canpola. Kupilismy przedwczoraj i jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
silyya Re: Niekapek - po raz enty 04.04.09, 19:17 Mój syn pije z Dr Browns Natural Flow.Jest świetny,tylko że trochę duży,taki dla większych smyków . Odpowiedz Link Zgłoś
mia17 my uzywamy... 04.04.09, 19:32 Lovi, Canpolu. myje sie dobrze, a co najwazniejsze - kubek faktycznie nie kapie Odpowiedz Link Zgłoś
lila.star Re: Niekapek - po raz enty 04.04.09, 21:09 My od początku - czyli od prawie 7 miesięcy - używamy niekapka z Aventu i narzekać nie możemy. Nie mamy problemów z myciem, poza tym co jakiś czas wymieniamy same ustniki. Najważniejsze, że dość szybko syn załapał jak się z niego pije (nigdy nie miał butli, bo do tej pory - 13 mies. - piersiowy). Odpowiedz Link Zgłoś
amisia2506 Re: Niekapek - po raz enty 04.04.09, 22:06 Nuby z miękkim ustnikiem. Od razu małej spasował. Nie kapie i łatwo się go czyści. Odpowiedz Link Zgłoś
lavia78 Re: Niekapek - po raz enty 05.04.09, 22:16 canpol-balonik choc syn więcej go gryzie niz pije - nie kapie Odpowiedz Link Zgłoś