dlania 10.04.09, 14:14 Dlaczego w sklepach internetowych Freye kosztują 150-190, a na Allegro 49-89? Coś z tymi drugimi nie tak czy mozna kupować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vernalis1 Re: Do lobby cyckowego 10.04.09, 14:19 ja Freye kupuje przez net w Angli - i po przeliczeniu są właśnie takie ceny - a jak jeszcze kupuje sie kilka sztuk, lub na spólke z psiapsiółką (koszt wysyłki) to juz całkiem nisko wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Do lobby cyckowego 10.04.09, 14:28 dlania napisała: > "takie" ceny czyli te allegrowe? Moze ceny z UK? znam ludzi co kase robia na sprzedawaniu rzeczy kupionych w UK- od zabawek dzieciecych po staniki. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Do lobby cyckowego 10.04.09, 14:27 dlania napisała: > Dlaczego w sklepach internetowych Freye kosztują 150-190, a na Allegro 49-89? > Coś z tymi drugimi nie tak czy mozna kupować? > Mysle ze ktos po prostu sprzedaje modele ktore kupil i nie pasowaly. Ja osobiscie bym nie kupila bez mierzenia, bo akurat fanka Freyi jestem i jeden stanik mam 80G, a drugi 80FF. Chyba ze przymierzysz w sklepie i odpowiednik znajdziesz na allegro. W UK kupuje Freye w sklepie, za £20-30. Nie wykluczam tez ze to jumane, tak jak i perfumy np. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Do lobby cyckowego 10.04.09, 14:30 Staniki z plastikowymi metkami tylko. W sklepie nie przymierze, bo najblizszy sensowny mam jakies 150 km od siebie, jakos mi sie nie chce po cyckonosz wycieczki robić Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Do lobby cyckowego 10.04.09, 14:34 dlania napisała: > Staniki z plastikowymi metkami tylko. > W sklepie nie przymierze, bo najblizszy sensowny mam jakies 150 km od siebie, > jakos mi sie nie chce po cyckonosz wycieczki robić aha rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś