asiaiwona_1 20.05.09, 21:19 dziewczyny polećcie jakiś super hiper dobry tusz do rzęs coby mi pogrubił maksymalnie rzęsy... Może być drogi - za kilka dni mam imieniny i w ramach prezentu sobie nabędę No i gdzie go kupię i za ilę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 21:28 jak tak nie żal Ci kasy, to idź kobieto do kosmetyczki i niech Ci wstawi sztuczne rzęsy..efekt o wiele lepszy, a i dłużej utrzyma się niż tusz Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 21:31 eee, jakoś źle bym się czuła ze sztucznymi rzęsami - tak myślę, vhoć nigdy nie miałam. A mi się marzą takie jak ma nasza polska pyza, czyli cichopkowa - takie długi i gęste i zakręcone. No chyba, że ona zalotką tak kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 21:34 polecam ten - uzalezniłam się: www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P218791&categoryId=B70 Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: tusz do rzęs 20.05.09, 21:46 asiaiwona_1 napisała: > ile kosztuje ten diora? Około 130pln Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 22:25 diorshow iconic - cos koło 120 zł kupiłam w seforze Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 21:40 Hejka Dla mnie rewelką jest tusz Margaret Astor 3 Style, czyli pogrubiający, wydłużający i podkręcający rzęsy. Mocno czarny. Jeszcze się na nim nie zawiodłam jak chciałam zabłysnąć super okiemCzęsto dostępny w sprzedaży wysyłkowej np: www.bdsklep.pl/p10807/Margaret-Astor-Zestaw-ASTOR-3-STYLE-(tusz-+-p%C5%82atki)-!!!/product_info.html W Rossmannie ok. 30 zł, ale są częste promocje na niego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
renia31 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 22:03 Witam. Ja od lat ladnych uzywam Max Factor 2000kalorie Curly Brush. Dla mnie tylko ten i tylko ten. Nie skleja rzęs, wydłuża bardzo, pogrubia i nie rozmazuje się. No a efekt rzeczywiście niczym "nasza pyza". Kosztuje ok. 45zł. Ja kupuję w rossmanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: tusz do rzęs 20.05.09, 22:08 dzięki za pomoc w zakupach. coś sobie w takim razie wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: tusz do rzęs 21.05.09, 14:58 tez uzywam tej maskary. po wielu latach i przetestowaniem dzesiatkow tuszy wybralam wlasnie ten. Ma dobry stosunek ceny do jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
exotique Re: tusz do rzęs 20.05.09, 23:28 ten i tylko ten - bo odkad uzylam przy jego debiucie, to nie zmienie za nic- z kurduplastych ogryzkow robi firanke rzes. tusz u mnie kosztuje ok 30chf, w Pl jakies 120 pln Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Ostatnio Cllinique High Impact 21.05.09, 07:58 Po kilku zakupach tuszów (m.in. DiorShow, ale nie srebrny jak wyżej zalinkowany, tylko ten w czarnej tubce , Lancome - ten z taką 'zakręconą' nakrętką, nazwy nie pomnę, a nie chce mi się googlać , itp) trafiłam chyba na swój ulubiony (..póki co, heh, wiadomo..kobieta ) Jest to High Impact Clinique'a - używam ten egzemplarz już z miesiąc, ładnie wydłuża, pogrubia ile trzeba ,nie robi 'oka pandy', nie osypuje się, no i wydajny - czego chcieć więcej? Cena regularna (Sephora, Douglas) to 89 PLN aktualnie, pierwszy raz kupiłam na wolnocłówce (chyba za ok. 15 Euro, ale głowy nie dam ), a ostatnio udało mi się go dopaść podczas 'nocnych zakupów' w SCC z 20% zniżką, w dodatku w 'travelling set' z bonusowym zmywaczem i kredką Odpowiedz Link Zgłoś
peonies a ja polecam YSL złoty 21.05.09, 08:24 YSL złoty - nie ma sobie równych. używam od około roku, cena około 130zł ale warto bo jakość i efekt powalający! brytyjki z programu Goka wybrały go produktem roku 2008r. polecam i pozdrawiam. www.skapiec.pl/site/cat/134/comp/239368 Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: a ja polecam YSL złoty 21.05.09, 14:59 noo..tez widzialam ten odcinek Ostrze sobie na niego zeby ale jak narazie szkoda mi kasy;p Odpowiedz Link Zgłoś
mimka23 Re: Żaden tusz... 21.05.09, 11:33 do rzęs nie jest "dobry" jeśli nie umiemy się nim malować i dobrać go do swojego typu rzęs. Możesz kupić super pogrubiający za 150 zł, a i tak będziesz biadolić, że jest beznadziejny. Chodzi o technikę malowania: nie na wprost lustra, tak jak maluje się większość kobiet, nie w łazience przed lustrem... Najpier zainwestować trzeba w takie lusterko stawiane na stole, obrotowe i malować rzęsy patrząc na to lusterko "z góry". Nie kupować tuszy z gumowymi i rzadkimi szczoteczkami, gdy ma się cienkie rzęsy. Najlepszy tusz przy odpowiedniej technice: 2000 calorie. Odpowiedz Link Zgłoś
pa.trycja Re: Żaden tusz... 21.05.09, 11:49 Kusi mnie Dior i ten YSL,tylko na mojej wsi nie kupię- musialabym wysylkowo a troche sie boję.Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe? Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: tusz do rzęs 21.05.09, 12:07 testowałam najróżniejsze mascary i od lat nie znalazłam nic co robiłoby moim rzęsom i spojrzeniu lepiej niż marka Lancome - w różnych wersjach Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: tusz do rzęs 21.05.09, 13:55 xxe-lka napisała: > od lat nie znalazłam nic co > robiłoby moim rzęsom i spojrzeniu lepiej niż marka Lancome - w > różnych wersjach właśnie "wykańczam" Lancome i moim zdaniem jest do d... Odpowiedz Link Zgłoś
pelagaa Re: tusz do rzęs 21.05.09, 12:17 www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P217907&categoryId=B70 Podczas zakupow porownywalam z Diorem malujac po jednym oku. U mnie wypadl lepiej niz Dior. Cena porownywalna obu. Odpowiedz Link Zgłoś
peonies gdzie kupić? 21.05.09, 13:53 Ja kupuję zawsze na Eurotunnel - cena jest super za dwupak YSL 20 funtów, za zestaw travel Lancome (tusz pełnowymiarowy, kredka do oczu, minikrem pod oczy i bifacil 50ml) 14 funtów, więc ceny duzo bardziej przyjazne niż w Polsce. Polecam jeżeli ktos ma dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś