magaol 21.05.09, 07:56 Na stronie polskiej Quelle, pojawiła się sprzedaż kolekcji Next!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szurkas Re: Next w Quelle!! 21.05.09, 08:27 Jestem ciekawa kiedy next pojawil sie w Quelle? Jak wpisuje rozmiar 110 to wiekszosc ubranek juz wyprzedane Dzieki za info z pewnoscia kiedys sie przyda zwlaszcza ze koszt przesylki nie jest wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
drobinka_ewa Re: Next w Quelle!! 21.05.09, 08:42 o! trzeba będzie polować) gdyby naprawdę były fajne rzeczy z kolekcji to byłoby BOSKO Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: Next w Quelle!! 21.05.09, 11:07 No ale jest drożej niż w Złotych Tarasach i u pośredników, a wybór żaden Ale fajnie, że coś zaczyna się kręcić. Może w marketingu Next sprawdzają jak to będzie szło w PL przez internet??? Obawiam się, jednak, że przy tym wyborze szło będzie marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patka_s Re: Next w Quelle!! 21.05.09, 13:33 Wiecie co, ale jak mnożę sobie cenę podaną na stronie next PL przez 4,50 zł (nie wiem ile bank zabierze, le przypuszczam, że tyle) to wychodzi podobna cena. Poza tym nie wiem dlaczego wychodzi wam mniej u pośrednika niż na stronie next bo jakbym nie przeliczała wychodzi więcej. Poza tym next powoli zaczyna się otwierać na inne kraje, sklepy a to chyba oznacza, że zainteresowanie zmalało. Wydaje mi się, że gdyby było w PL jeszcze kilka ich sklepów miałby takie powodzenie jak H&M czy inny sklep tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Next w Quelle!! 21.05.09, 16:31 czytanie ze zrozumieniem się kłania, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Next w ZT - wyprzedaz - kiedy? 27.05.09, 10:37 Dodatkowo w Złotych są sezonowe wyprzedaze, co pozwala zakupic ciuszki w bardzo przyzwoitych cenach. A propos - kiedy wyprzedaz letnia w ZT? Wie ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Next w Quelle!! 27.05.09, 10:58 Czy ja wiem, czy tak drogo... Zamówiłam tam przedwczoraj fajne jeansy w rozmiarze 86 za 35 zł. Ponieważ robiłam większe zakupy to przesyłka (12 zł) ładnie się wtopiła w całość Ciekawa jestem tych spodenek, mam nadzieję że będą miękkie. Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Next w Quelle!! 27.05.09, 11:41 tez zamówiłam, ale pajace i body, też czekam i również nie uważam że drożej, jak dla mnie ceny niższe niż na allegro np Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Next w Quelle!! 28.05.09, 11:50 kroliczyca80 napisała: > Czy ja wiem, czy tak drogo... Zamówiłam tam przedwczoraj fajne > jeansy w rozmiarze 86 za 35 zł. Te tansze rzeczy sa juz wyprzedane. Tez chcialam te dzinsy. Inne spodnie za 105 czy 69 to b. wysoka cena IMHO. Z dzieciecych ciuszkow dla 2 dzieci wybralam "az" dwa artykuly. Mam nadzieje, ze poszerza asortyment. Co do NEXT-owych dzinsow, to potrafia byc b. rozne. Chcialam jakies w ZT kupic corci kilka mies. temu i wiekszosc byla jakas nieforemna, fatalny fason - za waskie lub po prostu nieladne. A zamawiajac w Quelle, mozna niezle czekac. Kiedys mi zalezalo na czyms, a ta wlanie rzecz przyszla b. pozno (kilka tyg. po zrealizowaniu reszty zamowienia) i juz mi nie byla wtedy potrzebna. Wiec jesli jest wielu chetnych (a na NEXT pewnie jest), to mozna czekac i czekac, bo sprowadzaja asortyment z Niemiec pod zamowienia (nie czeka w Polandzie). Ale moze sie jednak poprawilo. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Next w Quelle!! 28.05.09, 13:28 Te jeansy są jeszcze dostępne, w rozmiarach 74, 80 i 86. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: Next w Quelle!! 27.05.09, 15:47 mnie najbardziej cieszy, ze pojawia sie konkurencja. Ja nie lubie ZT i nawet Next mnie nie przyciagnie wiec wole zaplacic za przesylke w tego rodzaju sklepie. A ciuszki sa oczywiscie w mniejszym wyborze ale nikt tego tonami nie kupuje wiec zawsze mozna cos wybrac. Brawo dla Quella pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś