magusia80 02.06.09, 09:49 od dziś do 04.06 za okazaniem Smsa, -50% od obniżki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo76 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 10:09 Buu... a ja jeszcze nie dostałam smsa No to czekam i uzbrajam się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 10:27 czy we wszystkich sklepach Kappahla jest ta obniżka? Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 10:50 czy jest we Wrocławiu? poproszę o info Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 11:15 jak to jest z tym sms-em? Od czego zależy kto go dostaje, od wydanej kwoty czy szczęcia? Ja dostałam z promocją z okazji Dnia Dziecka ale dzisiaj już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 11:25 właśnie dostałam, także wygląda na to, że promocja we wszystkich Kappahl. >Od czego zależy kto go dostaje klubowicze dostają. Przy zakupach trzeba założyć kartę kappahl - podajesz swoje dane, a później już dostajesz sms i kupony na zniżki... Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Podajcie treść sms-a.. 02.06.09, 11:25 Magusia - podaj prosze dokładną treść sms-a, a zainteresowani sami sobie zedytują w swojej komórce Ja mam upatrzone spodnie do pracy dla siebie i dla męża, a dzisiaj dodatkowo mam wolne, więc z chęcią bym pojechała na zakupy ale sms-a jeszcze nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka treść sms-a.. 02.06.09, 11:30 ja nie 'Magusia' ale podam :p Juz dzis z tym smsem skorzystasz z oferty 50% znizki od juz obniżonej ceny. Oferta wazna do 4.06.09 za okazaniem karty KappAhl Club. Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: treść sms-a.. 02.06.09, 11:46 Buanitka, bardzo dziękuję Czy to był dokłany cytat z zachowaniem wielkich liter, znaków interpunkcyjnych itp? Pytam bo w moim Kappahl nie wystarczy niestety mignąć sms-em, kasjerki czytają dokłanie @ Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba zak to zrobić? 02.06.09, 11:51 jak sobie zedytować takiego sms-a? rozumiem, że można przepisać treść ale przecież każdy sms ma nadawcę, jak to obejść ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 11:31 ale ja mam kartę klubową, dostaję ulotki i czasami sms-y, ale dzisiaj nie dostałam - dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 11:43 Ale to jest obniźka na WSZYSTKO czy tylko na rzeczy przecenione? No bo źeby się nie okazało, źe na rzeczy w normalnej cenie obniźka nie obowiązuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 02.06.09, 11:46 TYLKO na przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Tekst smsa 02.06.09, 12:04 tekst smsa dokładnie taki jak podałam - bez polskich znaczków, wielkości literek odstępy itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.malina :) 02.06.09, 13:27 Ja już po zakupach , kupiłam małej kombinezon zimowy za 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Wrocław :-( 02.06.09, 16:47 Byłam w Galerii Dominikańskiej i w Magnolii. O godzinie 13-tej w GD kłębił się tłum. Z wieszaków wyprzedażowych, które jeszcze 1,5 tyg temu pękały w szwach zostało już nie tak wiele. Dla dzieci od 122 w górę bieda, można jeszcze wybrać jakieś pojedyncze rzeczy, ale niewiele tego. Potrzebowałam spodni, bluz, dresu i sukienek na 128 i o ile jeszcze na spodnie trafiłam (wziełam ostatnią sztukę), to na bluzy dresowe już nie i musiałam się zadowolić 122 - teraz dumam czy nie oddać. Polowałam także na majteczki z prążkowanej bawełny na 122/128, akurat w tym rozmiarze nie było już ani jednej sztuki. Na dziale kobiecym też skromnie, w Magnolii ładne zestawy domowo- fitnesowe. Udało mi się kupić dla siebie dwie fajne rzeczy, miałam szczęście bo były to ostatnie egzemplarze i na dodatek w moim rozmiarze . Ogólnie rzecz biorąc jestem rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ruda Śląska 02.06.09, 18:09 No niestety tam też kiszka! Z fajnych rzeczy upolowałam eleganciaro koszulę wizytową dla córki (110-128) za 20zł z 60. Parę pierdółek typu skarpetobuciki, skarpetki, szaliczek i koszulka dla syna. Generalnie sporo rzeczy tych co wyprzedaż wcześniej. Nic cudnego - były też żarówiasto różowe i czerwone kurtki dla 4-6latek po 30zł - niespecjalnie piękne. Jakieś rajstopki... Dla niemowląt praktycznie resztki z resztek. Może coś dowieszą jeszcze?... ps. smsa sprawdzano bardzo dokładnie - a ostatnio wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Ruda Śląska 02.06.09, 18:20 były też żarówiasto różowe i czerwone kurtki dla 4-6latek po 30zł - niespecjalnie piękne. No coś Ty, te rózowe to rzeczywiście niezbyt fajny kolorek, ale w czerwonych jestem od 2 lat zakochana, teraz też kupiłam 128 na przyszły rok, ale zrobiłam to jakieś 1,5 tyg wcześniej, bo nie wytrzymałam nerwowo obniżki 50/50. We Wrocławiu oprócz czerwonej i rózowej jest także turkusowa w kwiaty oraz khaki z małym kwiatuszkowym haftem na piersiach. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Ruda Śląska 02.06.09, 18:33 ta czerwona u nas była dosyć spora ... hm już dzisiaj mi się nie chce za bardzo, ale może jutro do Forum w Gliwicach śmignę. Generalnie - na Śląsku słabo jest z ciuszkami grubszymi typu kurtki. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Kraków 02.06.09, 19:18 Ja dostałam smsa ok południa, w Kappahlu byłam ok 14 i załapałam się na rybaczki beżowe, koszulkę ze smerfetką, wiatrówkę niebieską, rajstopki z miffy i spodnie dla mnie. Gdybym pojechała do sklepu popołudniu to pewnie nie było by w czym wybierać bo kiedy wychodziłam to już było mocno przebrane. Mam informację, że od przyszłego tygodnia będą mieli -25%, a od około 15.06 -50% na bieżącą kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Wrocław 02.06.09, 19:47 a ja jestem raczej zadowolona (chociaż wiele mi nie trzeba W GD dla siebie - torebka za 20, pasek za 10. Dla córki w GD ze trzy czteropaki różnych majtek (Pia, przed południem jeszcze był pełniutki kosz, różne wzory i rozmiary) skarpetki i fajną bawełnianą kurteczkę blado-różową (rozmiarówka od 128 na jesień będzie w sam raz za ok 30). W Magnolii polo, kurtkę za 50 dla męża i strój kąpielowy 2 częściowy dla małej za 15zł. Ale widzę, że warto odwiedzać oba sklepy, bo mają różne oferty promocyjne . Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Ruda Śląska 02.06.09, 20:56 W Rudzie byłam przed 15. i faktycznie było kiepsko. Miałam farta, bo rano pojechałam do Katowic i akurat, kiedy byłam w Rynku dostałam sms'a (jakoś ok. 10.), że jest wyprzedaż. Zmieniłam plany i od razu pojechałam na 3 stawy. Na damskim upolowałam trochę rzeczy dla siebie i koleżanki (choć niestety przeoczyłam rozprucie na jednej bluzce ) i pobuszowałam dłuższą chwilę na dziecięcym, bo były w sumie 4 wieszaki! Było bardzo dużo spodni od 110 wzwyż i to głównie poprzecenianych na 29zł, więc wychodziły po kilkanaście złotych! Były też w tych rozmiarach bluzy, bluzki i kurtki, więc mamuśki starszych dzieciaków mogły poszaleć. Dla maluchów i niemowląt w sumie niewiele, ale wygrzebałam drobiazgi w stylu: koszulka, pasek, majtki, skarpetki. Oczywiście czekam na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Wrocław :-( 02.06.09, 21:00 Pia_ byłam trochę przed Tobą w GD i uważam, że kicha wielka Ja rozmiar 128 kupuję w zasadzie na już i bardziej interesuje mnie 134- 140. Więc zakupiłam tylko trzypak skarpet dla sibie za 4 zł i cztropak majtek dla córki również za 4 zł. Jutro chyba skuszę się i podjadę na Bielany. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do grabasik 02.06.09, 21:36 Jeśli byłabyś na Bielanach to mam prośbę - szukam bluzy dresowej na 128 czerwonej na zamek ze stójką, różowej i czarnej z falbankami przy zapięciu, majtek z prązkowanej bawełny na 122/128 i takiego tiszerta www.kappahl.com/ProductImages/KAW_127068_F_1.jpg No i sukienek , w Magnolii były te, ale małe www.kappahl.com/ProductImages/KAW_664995_F_1.jpg Jeśli coś zobaczysz, to odłóz mi proszę w kasie do czwartku. Młoda jest chora i nie wiem, czy uda mi się dojechać jutro na Bielany. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles gdynia 02.06.09, 19:49 w Klifie tłum, rzeczy przebrane, dla maluszków prawie nic, dość dużo majtek 122 i większe dziecięce.Jest -25% zniżki na rzeczy w normalnych cenach ze względu na remont i utrudnienia, no i -50% od przecenionych za okazaniem smsa - uważnie czytała Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: Port Rumia 02.06.09, 19:54 W Rumii bieda Kupiłam czerwoną bluze, błękitną w kropki bluzę, beżowe rybaczki. Wszystko na 128. Myślałam że będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 kraków - pytanie 02.06.09, 20:43 Czy w krakowie zostały jeszcze jakieś rajstopki przecenione ?? Na rozmiar 92-98 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
didilinka Re: kraków - pytanie 02.06.09, 21:05 mamanatalki87 napisała: > Czy w krakowie zostały jeszcze jakieś rajstopki przecenione ?? Na rozmiar 92-98 > ?? w sumie żadnych nie widziałam juz tak ok 17. A 4-pak majtek dzieciecych kupiłam ale za 12,50 - skad biora sie takie ceny jak piszecie typu 4 zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kraków - pytanie 02.06.09, 21:27 Każdy sklep ma swoje widzimisię cenowe. W GD były czteropaki majteczek po 8 zł (w odrębnym koszu przy kasie), ten sam zestaw w Magnolii kosztował już 24 zł. Czyli za tą samą rzecz można było zapłacić 4 albo 12 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: kraków - pytanie 02.06.09, 21:30 Dokładnie w Krakowie 4-pak 24,99 po przecenie 12 z hakiem. Ale to świństwo w gruncie rzeczy jest niby sa siecią Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gliwice 02.06.09, 21:41 Połechtana chęcią zakupu kurtki przez pia pojechałm do Gliwic. Po 20tej masa ludzi i całkiem fajny towar. Ciekawe co w południe było? Kupiłam wspomnianą czerwoną kurtkę - kuszona przez forumową koleżankę, sobie fajowe galotki sportowe i bluzeczki/spodenki dla syna (uwielbiam motywy a'la miasta w ciuszkach dla niemowląt). O dziwo! Było dużo kurtek - nawet upolowałam całkiem fajną chłopięcą w rozm. 74. W sumie łowy udane - choć przedostatnio dużo bardziej się obłowiłam. Aha - nie będzie dokładany dział dziecięcy - przy mnie dokładano damskie fatałaszki. pozdr, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
madzik0711 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 03.06.09, 00:35 Dziewczyny czy mogłaby mi któraś kupic te czerwona kurteczke na 104, jestem uziemiona z dwójką dzieciacków Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba czy będą 'dowieszki' 03.06.09, 10:52 sms w koncu dostałam byłam i co nieco kupiłam czerwoną kurteczkę dla córki, o której pisałyscie - co prawda o 2 rozmiary za dużą ale za tą cenę warto (w tej chwili starsza córka chodzi w takiej samej ale zielonej, kupionej na wyprzedaży rok temu, jestem z niej bardzo zadowolona) 30 zł poza tym 2 pary spodni dla starszej (jeansy marszczone na szwach bocznych i 2-warstwowe bawełniane khaki, haftowane coś ok. 15-19 zł), t-szercik 6 zł, rajstopki 5 zł (przecenione z 29,90 !!!) dla młodszej nic nie wybrałam, ale ona i tak ma całą szafę ubranek po starszej dla małża kurtkę letnią za 50 zł i sweter za 30 zł dla siebie nic nie wybrałam... generalnie na wyprzedaży było dokładnie to co wisiało tam od miesiąca... nic nowego nie dorzucili czy jest szansa, że jeszcze coś dowieszą??? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: czy będą 'dowieszki' 03.06.09, 11:01 U nas te jeansy marszczone i khaki marszczone z haftem były niestety po 59 zł, czyli 29,50 po zniżce. Kupiłam więc tylko jeansowe Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Kappahl -50% od już obniżonej ceny od dziś 03.06.09, 15:33 a ja się wnerwiłam bo parę miesięcy mam kartę, nigdy nie dostałam jeszcze smsa ani nic i w końcu się zebrałam i zadzwoniłam na infolinię i okazało sie że w ogóle nie mieli mnie w bazie.... Uzupełnił dane-ciekawe czy teraz coś dotrze.... W Manufakturze dziś na obniżkach pustki....smętnie wiszące parę sztuk ciuchów..... Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Wrocław - Bielany - ktos był? 03.06.09, 22:29 Wczoraj byłam w GD i kupiłam kilka rzeczy dla synka, ale wyłącznie takich na teraz (110/116). Kusi mnie jeszcze zobaczyć, co na Bielanach zostało, ale dla mnie to cała wyprawa, a moze nie warto? Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Warszawa Reduta 03.06.09, 23:24 W Redutcie jest nasz nabliższy KappAhl. Warto pojechać? Coś zostało, czy już czystki? (ogólnie w tym KaapAhlu zawsze dość "ubogo" jest). Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Warszawa Reduta 04.06.09, 07:53 wczoraj kolo 12 bylam w reducie, nic juz nie ma, nie warto jechac. Dla dzieci byl jedne wieszak wyprzedazowy praktycznie pusty, samo dziadostwo na nim wisialo, nic wartego uwagi, dla mezczyzn nawet fajne kurtki, dla kobiet dwa wieszaki i same wielkieeee rozmiary. Ja na sile kupilam majtki dla cory Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wrocław - Bielany - ktos był? 04.06.09, 00:09 Nie warto, byłam dzisiaj. Nie ma już niczego Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Katowice 3 Stawy 04.06.09, 16:00 Podjechałam jeszcze do Katowic i o dziwo, jest dość dużo dziecięcych, więcej kurtek niż w Rudzie (nawet różowa wiatrówka, taka jak czerwona - w Rudzie ich w ogóle od początku nie widziałam) dużo rzeczy dla najmłodszych, dużo większej rozmiarówki, komplety z Miffi, komplety z legginsami różowe, inne rzeczy niż w Plazie poprzeceniane (np rajstop w Rudzie w ogóle nie widziałam), za to na damskim mniej - jedynie wielkie rozmiary, trochę na męskim. Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Katowice 3 Stawy 04.06.09, 16:09 bo te wiatrówki były w Rudzie, jeszcze we wtorek po południu widziałam bodajże 2 sztuki (choć rzeczywiście w Katowicach było więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ przeceny c.d. 12.06.09, 09:15 A jednak coś tam przeceniają dalej. Dostałam od znajomej genialne jeansy-rurki dla małej w r 122, które kupiła w GD w ubiegłą niedzielę, kiedy promocja 50/50 już nie obowiązywała. Spodnie przeceniono ze 119 zł na 19,90 (te same spodnie podczas cen 50/50 kosztowały 79 zł). Od znajomej wiem, że obsługa przy kasach przemetkowywała kolejne rzeczy, ale nie miała czasu czekać na ich wystawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: przeceny c.d. 12.06.09, 14:07 Pia, przez Ciebie musze iśc na terapię odwykową wlasnie wybieram sie do ikei, wiec zajrze do K na Bielanach na pewno i jak znam siebie z pustymi rękami nie wyjde Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: przeceny c.d. 12.06.09, 14:11 U nas też dużo nowego na wieszakach wyprzedażowych. Kupiłam dziś śliczne sukienki po 34 zł. To faktycznie już uzależnienie - Marta 6 lat Moje 3 aniołki 2002,2004,2006 Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: przeceny c.d. 12.06.09, 20:09 Gdyby ktos chcial na Bielany Wroc. jechac - odradzam - zostały nędzne resztki, nic nowego. Za to w GD... Jest w czym wybierać Choc az takich okazji jak znajoma Pii nie wypatrzylam, niestety... Ale fajne bluzeczki z paski (z dlugim i krotkim rekawem) po 14,9. Te z letniej kolekcji drogie jeszcze - po 24.9 I duzo rzeczy dla niemowlakow Dzinsy nadal po 69, 59 Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: przeceny c.d. 12.06.09, 23:28 w Wwie w Arkadii dla chłopaków nie ma nic Cała przecenia zmieściła się na połowie wieszaka, z czego wiekszość stanowia bluzy w romby po 49zł, więc żadna rewelacja. za to od dzisiaj do niedzieli jest promocja -25% na wszystko (nie wiem czy obejmuje też przeceny) Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj kiedy bedzie powtórka? 14.06.09, 09:26 co jaki czas powtarzaja takie akcje bo na tej prawie nic nie kupiłam niestety, a teraz widze ze sporo nowych rzeczy jest przecenionych Odpowiedz Link Zgłoś