deleine 24.06.09, 22:56 jakoś omijałam do tej pory ten sklep, ale tym razem wpadło mi w oko kilka ubranek - ceny dość konkretne, więc pytam jak tam z jakością Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eviluk Re: mothercate - jakość 24.06.09, 23:10 Ja miałam trochę ubranek dla chlopaków od siostry emigrantki Były to spodnie dresowe, piżamka, bluzeczki, kombinezon, kurteczka wiosenna - wszystko było ok i średnio rzecz biorąc nie zachowywały się po praniu gorzej niż sławny Next. Nie trafił się też nam żaden nieudany egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu5 Re: mothercate - jakość 24.06.09, 23:20 Moim zdaniem jakość ubranek mothercare jest bardzo dobra, chyba nawet lepsza niż next, zwłaszcza jeśli chodzi o jakość (grubość) bawełny w koszulkach, bluzeczkach dla dziewczynek. W next te ubranka dla dziewczynek (bo dla chłopców jakoś już nie) wykonane są często z bardzo cieniutkiej bawełny. W mothercare nie zauważyłam takiej różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: mothercate - jakość 24.06.09, 23:21 Mam tylko śpiworek i dla mnie jak najbardziej ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pestka_23 Re: mothercate - jakość 24.06.09, 23:27 Ubranka bardzo dobrej jakości..mam tylko wątpliwości co do zestawów body w wielopakach..jednak sprawdzę w/w dokładniej o ile będzie nam dane tego lata skorzystać z wyższych temperatur Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: mothercate - jakość 25.06.09, 08:10 ja mam sporo rzeczy i ze wszystkich jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: mothercate - jakość 25.06.09, 08:45 Wszystko najwyższej klasy. Doskonała jakość bawełny, piękne wykończenie, ciekawe wzornictwo, duży wybór. Body niestety nie sprawdzają się na chudziutkich i malutkich dzieciach. Mojemu synkowi spadały po prostu z ramion, wiec bardziej pasowały mi body z H&M. Według mnie rozmiarówka lekko zawyżona. Na mojego mikro rocznika kupowałam kąpielówki 3-6 miesięcy o obecnie dwulatek korzysta z piżamek 12-18 miesięcy. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: mothercate - jakość 25.06.09, 11:53 Ja glownie komplety spiochow w M. kupowalam. Znakomita jakosc i jakos tak rosly razem z dziecmi. Moj synek do niedawna spal jeszcze w tych do 18 mies., a teraz do 24 mies, a ma 2 lata i 3 mies. i jest duzy jak 3-latek. Dodatkowo skarpety tam mi sie zdarzylo kupic, jakis zestaw czapka + szalik, zestaw koszulka + spodenki, sweterek, buciczki malutkie - wszystko na wyprzedazy, bo ceny w M. jednak morduja... I nie wszystkie ciuszki sa jednakowo dobrej jakosci. Jutro sie na wyprzedaz wybiore, bo mi sie pizamki b. podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: mothercare - jakość 25.06.09, 09:32 Ja kupuje sporo tych ubranek i wole je od Nexta. Sa bardzo dobrej jakosci. Jedyne zastrzezenia mam do body w pakach. Pod szyja nie sa zapinane na zatrzaski tylko wciagane przez glowe (taka regulacja przy rekawkach na krzyz), niestety robi sie duża dziura, otwor sie rozciaga. Takze body nie polecam i jeszcze rajstopki sa strasznie male. Cala reszte zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: mothercare - jakość 26.06.09, 12:09 Uwielbiam. Mój nr 1. Super bawełna, ładne wzory, we wszystkim dziecko bardzo lubię. A już szczególnie w sukieneczkach z wyjechanymi kapelusikami - coś a la kalafior kiedyś było Mam szczególny sentyment, bo kila rzeczy z mojego dzieciństwa mama mi zostawiła i dzięki temu mamy zdjęcia w takich samych ubrankach Prawdę mówiąc, choć sama mam kilka bardzo dobrych jakościowo rzeczy z Nexta, nie rozumiem panującej tu mody na kupowanie używanych na Allegro, bo to Next, czy bawienie się w sprowadzanie z Anglii. Mothercare jest super i na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś