napoleonka_k 25.06.09, 15:24 www.allegro.pl/item669440645_nowa_firana_roza_firanka_firanki_firany.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 15:27 Aorry, ale mnie się w ogóle nie podoba i nie chciałabym jej nigdzie. Ale ja nie znoszę firanek. W życiu ładnej nie widziałam w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 15:28 Nie pasuje nigdzie, a najmniej pasuje do kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 15:33 Mam krótką, prostą, bez żadnych bajerów firankę. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 15:34 ta firanka mi się nie podoba, ale mi się mało która firanka podoba. I ostatnio właśnie mam problem, bo do góry - w sypialni i pokoju młodego przewidujemy rolety (jak w koncu jakies kompromisowe wybiore), a na dole mamy okno od sufitu do podlogi na całą ścianę - w tym wyjście na taras i powiem wam, że na początku tak mi się podobało, że żadnych rolet (poza zewnętrznymi), żadnych firan, ani zasłon, a ostatnio kurcze takie gołe okna i ściany biją mnie po oczach i tak pusto mi się wydaje... chyba mija mi era bezfirankowości. Marzą mi się takie ciężkie w orientalnym stylu, ale nie mam pojęcia na czym je zainstalować - karnisz?, szyna? hew noł ajdija Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 15:42 jeśli Tobie się podoba, to ją powieś gdzie chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
e.logan Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 16:29 Brr... Prowincjonlny gust mojej matki.Ona tez lubi , mase pierdulek , upinan, jakis tasiemek..itd. Dla mnie odpada gdziekolwiek. No ale jeden lubi synowa drugi tesciowa. ) Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 e.logan 25.06.09, 21:03 a jaki nie jest styl prowincjonalny twoim zdaniem? nowoczesny styl nowobogackich? mnie osobiscie niestety nie podoba sie ta firanka, niemniej nie uwazam aby byla prowincjonalna i jesli autorce sie podoba to niech wiesza! w koncu to nie nam ma sie podobac a autorce Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: e.logan 25.06.09, 21:47 jesli autorce sie podoba to niech wiesza! w koncu to nie nam ma sie podobac a autorce Gdyby tak było,nie zadałaby pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 16:37 Jesli Twoja kuchnia jest równie okropna, to pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 17:15 Skad wiesz, jak wyglada jej kuchnia? A ta firana - tragedia w trzech aktach... Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 25.06.09, 17:35 Sorry, widac musze dwa razy przeczytac, zeby zrozumiec, heheh Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 17:24 Nie lubie firan,a juz najmniej w kuchni. Ta przedstawiona jest okropna aczkolwiek moze sie podobac paniom w starszym wieku,ktorym bedzie pasowala do ogolnego wystroju mieszkania zagraconego duza iloscia krysztalow. Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 17:25 nie wiem czy pasuje, ale brzydactwo straszne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 17:29 A nie ma bez róży?P Wiesz, generalnie to jest firana do okna w kuchni dużej, kojarzy mi sie z takim domem jednorodzinnym i dużą kuchnią. Bez tej złotej rózy i złotej lamówki- ok. Ja lubię tiule, lubię firany i zasłony- wieś, panie dzieju, wieś totalna U mnie w kuchni wisi krótka, udrapowana firanka w korze ecru w małe listki..delikatna jest bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
malina-pl Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 18:22 Mnie się podoba. Ale do mojej kuchni by nie pasowała, za delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Ja mam firanki w kuchni, ale 25.06.09, 22:04 Krótkie, żakardowe, bez żadnych tasiemek w kontrastowych kolorach. Ta róża z lamówką nie podoba mi się w ogóle, a firanki z takiego woalu to pasowałyby mi ew. do przestronnej, stylowej sypialni jako komplet z moskitierą - gfdzie indziej to moim zdaniem głupio wygląda. No i ta róża - brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Pasuje do kuchni? 25.06.09, 22:21 Bez obrazy, ale to jest paskudne. ALe ja w ogole nie uznaje firanek, Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Pasuje do kuchni? 26.06.09, 08:06 beznadziejna jest ta firanka moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Pasuje do kuchni? 26.06.09, 10:13 firanka jak firanka ale ten widok za oknem......... Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Pasuje do kuchni? 26.06.09, 18:57 Jak Ci sie podoba to wieszaj! Jezeli uwazasz, ze firanka pasuje stylem do mebli itd. to co sie martwisz? Jezeli nie jestes przekonana, poszukaj jeszcze troche w sklepach, na stronach z wyposazeniem wnetrz.Na pewno cos fajnego znajdziesz! I nie przejmuj sie zgorzknialymi laskami, ktore musza wyżywac sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
dziub_dziubasek Re: Pasuje do kuchni? 26.06.09, 19:30 Jakby nie było tych tasiemek i kwiatuszka to jeszcze ujdzie, ale tak jak dla mnie nieco "wsiowe". ja w kuchni nie mam nic w oknie, mialam mieć roletę, ale jakoś tak wyszło, ze nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś