jorin 17.07.09, 12:44 zestaw dwoch za 19.99 www.dodatkidogazet.pl/img/dodatki/_big/38f74f258a.jpg pojedyncza z gazetka za 12.99 www.dodatkidogazet.pl/img/dodatki/_big/1ce78bf224.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vailet Re: Moje pierwsze encyklopedie Larousse - taniej 18.07.09, 15:57 Czy mogłabyś coś więcej napisać, w jakiej gazecie i od kiedy do kiedy, bo linki mi się nie otwierają... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jorin Re: Moje pierwsze encyklopedie Larousse - taniej 18.07.09, 21:41 Ksiazki sa juz dostepne w kioskach, pakowane po dwie sztuki w zestawach tom 1+ tom 2 lub tom 3 i 4. Druga opcja to zakup z gazetka Rozrywka dla dzieci, tam moga sie trafic dowolne egzemplarze. Sama gazetka taka sobie, niestety... Ale encyklopedie moja pieciolatka czyta z wielkim zainteresowaniem, dla mnie, jako rodzica, tez jest to ciekawa lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
vailet Re: Moje pierwsze encyklopedie Larousse - taniej 22.07.09, 09:42 Dzięki za info, z wielkim trudem, ale znalałam, z tymże tylko tom 3 i 4 jako część I, nie bardzo rozumiem, Pani powiedziała, że wcześniejszych wogóle nie miała, a tak pozatym w niewielu kioskach to jest, a szkoda.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jorin Re: Moje pierwsze encyklopedie Larousse - taniej 22.07.09, 09:56 ciesze sie, w Krakowie znalazlam tylko dwupaki tomow 1 i 2 oraz pojedyncze egzemplarze z Rozrywka; tez niestety w nielicznych kioskach Odpowiedz Link Zgłoś