Dodaj do ulubionych

mothercare

18.07.09, 09:17
czy jest ciagdalszy wyprzedazy? miala byc pod koniec lipca
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: mothercare 18.07.09, 14:51
      Wczoraj w warszawie (Arkadia) było to samo, co wczesniej czyli -30%,
      i troszkę, chyba tylko chlopiecych, -50%.
      • aniakoles Re: mothercare trójmiasto? 18.07.09, 16:38
        czy jest gdzieś jeszcze oprócz klifu sklep mothercare??byłam dziś w klifie i
        sklep zamknięty do 14.08sad(
        • deleine Re: mothercare trójmiasto? 18.07.09, 18:53
          nie ma
    • paleczka78 Re: mothercare 20.07.09, 11:29
      Ciąg dalszy wyprzedaży jest od dzisiaj. Większość -50%. Pojedyncze rzeczy -30% i
      -70%.
    • kropkaa Re: mothercare 21.07.09, 22:03
      IMHO obecna wyprzedaż jakaś wyjątkowo lipna. Nie dość, że wybrane
      rzeczy tylko -30%, to naprawdę nie ma co wybrać. -50% (-70% nie
      widziałam) to już naprawdę dla resztek albo dla badziewia. Jestem
      wielce rozczarowanasad((
    • agata9991 a ja jestem bardzo zadowolona:-) 21.07.09, 22:12
      wysłałam męza po piżamki 2-pack z 90 na 45zł i dwupak spodni dresowych za
      35zł-na 6-7lat. Nie sprawdzał więcej,bo tylko to kazałam kupić,ale sądząc po
      tym ile było wiary, to chyba większość była -50%.
      • kanna Re: a ja jestem bardzo zadowolona:-) 21.07.09, 22:41
        Dwupak jednobarwnych spódniczek bawełnianych (zielona i amarant),
        jeansowe krótkie spodenki- ogrodniczki dla dziewczynki 5 lat, oraz
        trójpak koszulek z motywem rowerowym na 9-10 lat dla chłopca - 102
        zł. w sumie. Nieżle.
        Piżamki były na - 30 i bluza z Dorą co się nastawiałam też. Ale
        poczekam.. spódniczki w dwupaku tez polowałam i przecenili bardziej.
        • agni71 Re: a ja jestem bardzo zadowolona:-) 22.07.09, 10:40
          No to mnie zmartwiłaś tymi piżamkami -30%. Liczyłam, ze juz je
          poprzeceniali o 50%. Zreszta dzisiaj sie wybieram, to sprawdzę sama
          (W-wa Arkadia i pewnie Klif).
          • kanna agni71 22.07.09, 11:38
            To ja podjadę do Wola parku i wieczorem wymienimy informacje, oki?
            • agni71 Re: kanna - pewnie! n/t 22.07.09, 12:11
            • miesiakk Re: agni71 22.07.09, 14:22
              kanna napisała:

> To ja podjadę do Wola parku i wieczorem wymienimy informacje, oki?

wymieńcie, wymieńcie, też chętnie się dowiem, choć ja będę mogła
              pojechać pewnie dopiero po niedzieli...
              • kanna Re: agni71 22.07.09, 19:07
                Pizamki długie na 50 % (45 zł dwupak), krótkie chyba ciągle na 30.
                Wisza wielkie tablice, ze wyprzedaz do 70 %, ale na tyle to chyba
                nic nie widziałam... sporo rzeczy na niemowlaki i średnie
                dziewczynki, dla starszych chłopców - bieda. Rajstopki w dwupakach
                zwykłe, bawełniane (ale tylko kolorowe) przecenione, ja kupiłam
                dwupak cienkich różowych.

Bluza z Dora ciągle 53 zł :p, nic nie chce drgnąć uncertain.

Tez przecena w zabawkach, pomoce do angielskiego, lalaeczki z
                mebelkami, taka seria kosmiczne małpy (??), rzeczy do wody (kółka),
                do piasku, jakas taczka - na 50 %.
                • agni71 Re: Arkadia 23.07.09, 00:00
                  Jesli chodzi o mój rekonesans w Mothercare, to ponioslam sromotna
                  porażkę. Byłam w miescie póżno, więc zdecydowałam sie wstapić tylko
                  do Arkadii - a tam okazalo sie, że sklep jest zamkniety. Tj. wewn.
                  kręcili sie sprzedawcy, ale roleta w wejciu byla opuszczona.
                  Nie wiem, na ile to jest miarodajne, ale tabliczki nad wieszakami,
                  informujace o wielkości obniżek, wciąż głosiły -30%.
                  Ucieszyła mnie informacja o obnizce cen pizamek z dł. rekawem w WP i
                  mam nadzieję wybrac sie tam jutro. kiedys najlepsze wyprzedaże w
                  Mothercare były właśnie w Wola Parku smile
                  • iwonagos Re: Arkadia 23.07.09, 16:35
                    Ja we Wrocławiu kupiłam mnóstwo ciuchów dla mojej 3 latki i dla córrki, która urodzi się we wrześniu. Jestem baaardzo zadowolona.
                • agni71 Re: kanna 23.07.09, 19:38
                  Dzieki twoim informacjom mam piżamkę, na która się czaiłam (długa, z
                  Dzwoneczkiem) - za 45 zł (jeszcze niedawno 56 zł smile
                  Niestety, nie mogłam sama pojechac, tylko wysłałam męża, a on tylko
                  kupi mi to, co mu dokładnie nakażę uncertain Moze jutro samej uda mi się
                  jednak tam wpaść....
                  • kanna Re: kanna 23.07.09, 19:54
                    ja się na Dorę czaję, acz nieco mniej inbtensywnie, bo się
                    przerzuciłam do kappAhla gdzie jest już 50/50
                    • kanna Dzwoneczek 24.07.09, 19:12
                      W BHS jest koszulka (krótki rękaw) z Dzwoneczkiem, w działe 2-8 lat,
                      za niecałe 30 zł.
                      • agni71 Re: Dzwoneczek 24.07.09, 20:54
                        Dzięki, ale na razie sie nie wybieram. Zreszta w bluzeczki juz
                        obkupiłam corkę, w mexx, benettonie i dzisiaj w mothercare smile

W Wola Parku:
                        Z ciekawszych rzeczy - piżamki z dł. rekawem sa po 29 (żółto-różowe
                        z żyrafą), 39 zł - bialo-czerwone z Truskawkowym ciastkiem (ale była
                        tylko jedna szt. na 7-8 lat), i wspomniane przeze mnie z
                        dzwoneczkiem zielono-różowe za 45 zł. Sa tez jeszcze dwupaki z kr.
                        rekawem za 45 zł (żółto-różowe i niebiesko-czerwone).
                        Sa 3-paki jednokolorowych lub z maleńkim haftem u dołu bluzeczek za
                        29 zł.
                        Ja sie jeszcze skusiłam na czapke z cienkiego jeansu z daszkiem i
                        delikatnym haftem motyla za 9 zł i z działu dla mlodszych
                        dziewczynek na dwie spódniczki za 25 zł, .
                        Za 9 zł była tez jedna czapka czerwona z aplikacją niebieskich
                        bucików. Czapka z Dorą była chyba 2 x drozsza.
                        Warto zajrzeć do działu z posciela, jest duzo rzeczy przecenionych o
                        50%, np. ladne prześcieradła, kocyki, pościele i inne.
                        Troszke zabawek jest przecenionych, z czego najciekawsze wydały mi
                        sie drewniane puzzle dla najmłodszych po 15 i 19 zł, i chyba tez po
                        25 zł.
                        • janka39 rozmiarówka - help 27.07.09, 23:40
                          Dziewczyny, a jak jest z ich rozmiarówką? Wielkość odpowiada temu,
                          napisane na metce czy niekoniecznie?
                          Chodzi mi pw o rzeczy dla chlopca na 3-4 lata (choc chyba powinnam
                          patrzec na 4-5, bo moj 3-latek ma 107 cm wzrostu!) i dla
                          noworodka/niemowlaka (te ich 4.5kg to na ile miesięcy mniej więcej?)
                          • kinia117 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 09:40
                            na 107cm kupowalabym 4-5 lat, a rozmiar do 4,5kg starcza na okolo 3
                            miesiace. Moj maly wazy teraz ok 5500 i wciaz chodzi w rampersach 0-
                            3 miesiaca.
                            • janka39 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 21:29
                              a jak z jakością tych ciuszków (chodzi mi zwłaszcza o body,
                              pajacyki, rampersy). Czy po praniu trzymają rozmiar, czy jak
                              coccodrillo kurczą się okrutnie?
                              Kupilam dzis body w trojpaku przecenione chyba z 35 zł (na 19!, ale
                              w domu zauwazylam, ze otwor na glowe nie jest taki rozkladany, tylko
                              zwykly i nie wiem, czy dla maluszka będzie to wygodne uncertain) i
                              pajacyki, tez 3-pak, przecenione z 70. Jest nadzieja, że po praniu
                              nadal będą tej wielkości, co przed?
                              We wro dopiero otworzyli nam M, a nigdzie indziej nie kupowałam,
                              więc nie wiem...
                              Napiszcie moze czego nie warto tam kupowac, a co koniecznie trzeba wink
                              • czarnulkaaa2 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:37
                                Bodziaki jeszcze w szafie, nie prane , więc się nie wypowiem smile
                                Szczerze mowiąc, jak wyjęłam je z paczki to mialam wrażenie że
                                taka...szmatława ta bawelna no ale tak jak napisałam, jeszcze
                                nieużywane więc dam im szansę smile Natomiast rampersy są świetne,
                                mamy 6 sztuk i nic się z nimi nie dzieje po praniu, nie tracą
                                fasonu, świetnie wyglądają.
                                Z tym że ja kupuję na Allegro-M w Łodzi otworzyli niedawno i po 1
                                kiepsko z wyprzedażą a po 2 jakieś paskudne wzory tych rampersów smile
                                Ale to chyba nie ma znaczenia smile
                                • kinia117 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:48
                                  jezeli chodzi o pajacyki to uwielbiam mothercare. Gruba bawelna,
                                  ladne kolory nie bledna w praniu. Co do bodziakow ja uwazalam ze sa
                                  super, ale moje dzieciaki sa raczej grubsze niz filigranowe. U
                                  mojego bratanka te zakladki pod szyja niezbyt ladnie wisza. Jezeli
                                  chodzi o jakosc sa bardzo ok kolory tez nie bledna w praniu. Do
                                  czego sie moge przyczepic to brak zatrzaskow pod szyja. Bo po kilku
                                  praniach otwory sie jednak rozszerzaja i niezbyt ladnie wygladaja
                                  pod szyja. Dla starszych dzieciakow lubie wszystkie ubranka poza
                                  jeansami, generalnie spodnie niezbyt mi sie podoba zarowno
                                  wzornictwo jak i kroj. Jak dotad na moja 3latke jeszcze nie kupilam
                                  spodni z ktorych bylabym zadowolona. Bardzo dobrej jakosci sa
                                  bluzeczki, dresiki, lubie ich bielizne dla starszakow czyli
                                  majteczki, koszulki, skarpetki i pidzamy. Niezbyt ciekawy kroj
                                  rajtuz.
                              • yvon-nee Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:52
                                Ciuszki po praniu nie zmieniają fasonu. Pajacyki moim zdaniem
                                wypadają większe, ale zdarza sie i tak, ze w trójpakach każdy
                                pajacyk jest w nieco innej długościsad Nie warto kupować body 7paków
                                z zakładkami przy szyjce, mojemu synkowi opadają na ramiona i ma
                                wielki dekoltsad
                                Poza tym inne rzeczy, które miałam ok.
                                • agni71 Re: rozmiarówka - help 29.07.09, 10:14
                                  Mam wrażenie, ze body sie pogorszyły od kiedy ja je kupowałam , bo
                                  nie miałam problemów ze zbyt szerokim otworem na głowę. A czasem i
                                  cała moja trójka po kolei uzywała tych body.
                                  Pajace z Mothercare były moimi ulubionymi. Polecam bardzo.
                                  Najstarsza córka ma juz 7 lat i powoli wyrastamy z Mothercare, ale
                                  bardzo lubie ten sklep i duzo w nim kupuję. Jedyne czego nie lubię
                                  to rajstopki - na pupie szew, zamiast klina, nogawki szerokie i
                                  niewyprofilowane.
                                  Niektóre piżamy, szczególnie w 2-pakach mają kiepska, deformujaca
                                  sie bawełnę.
                                  Spodnie dresowe troche sie kurcza w praniu, a szczególnie suszeniu w
                                  suszarce. Mnie to nie przeszkadza, bo po prostu uwzgledniam to przy
                                  zakupie. A i czasem celowo suszę w wiekszej temp., zeby mi sie
                                  zbiegły w talii smile
                                  Lubię spodnie (np. takie bojówkowe), spódniczki, bluzki, kapelusze i
                                  czapki z daszkiem, oraz bieliznę (wł. ze skarpetkami,które nie mają
                                  na szczęscie żadnych napisów, czy wytloczeń na podeszwie - jedna z
                                  moich córek strasznie tego nie lubi).
                                  No i odpowiada mi wzornictwo smile
    • 2vea Re: mothercare 08.08.09, 19:15
      witajcie
      własnie się dowiedziałam, ze w sklepie MOTHERCARE Poznań - PLAZA
      jest weekendowa promocja na na wybrane produkty - 20% na wózki
      mothercare, nosidełka , foteliki , pościel...naprawdę warto sama
      kupiłam bardzo tanio wóżek polecam!!!!
      promocja trwa do jutra i tylko w centrum PLAZA!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka