kinia117 18.07.09, 09:17 czy jest ciagdalszy wyprzedazy? miala byc pod koniec lipca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: mothercare 18.07.09, 14:51 Wczoraj w warszawie (Arkadia) było to samo, co wczesniej czyli -30%, i troszkę, chyba tylko chlopiecych, -50%. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: mothercare trójmiasto? 18.07.09, 16:38 czy jest gdzieś jeszcze oprócz klifu sklep mothercare??byłam dziś w klifie i sklep zamknięty do 14.08( Odpowiedz Link Zgłoś
paleczka78 Re: mothercare 20.07.09, 11:29 Ciąg dalszy wyprzedaży jest od dzisiaj. Większość -50%. Pojedyncze rzeczy -30% i -70%. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: mothercare 21.07.09, 22:03 IMHO obecna wyprzedaż jakaś wyjątkowo lipna. Nie dość, że wybrane rzeczy tylko -30%, to naprawdę nie ma co wybrać. -50% (-70% nie widziałam) to już naprawdę dla resztek albo dla badziewia. Jestem wielce rozczarowana(( Odpowiedz Link Zgłoś
agata9991 a ja jestem bardzo zadowolona:-) 21.07.09, 22:12 wysłałam męza po piżamki 2-pack z 90 na 45zł i dwupak spodni dresowych za 35zł-na 6-7lat. Nie sprawdzał więcej,bo tylko to kazałam kupić,ale sądząc po tym ile było wiary, to chyba większość była -50%. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: a ja jestem bardzo zadowolona:-) 21.07.09, 22:41 Dwupak jednobarwnych spódniczek bawełnianych (zielona i amarant), jeansowe krótkie spodenki- ogrodniczki dla dziewczynki 5 lat, oraz trójpak koszulek z motywem rowerowym na 9-10 lat dla chłopca - 102 zł. w sumie. Nieżle. Piżamki były na - 30 i bluza z Dorą co się nastawiałam też. Ale poczekam.. spódniczki w dwupaku tez polowałam i przecenili bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a ja jestem bardzo zadowolona:-) 22.07.09, 10:40 No to mnie zmartwiłaś tymi piżamkami -30%. Liczyłam, ze juz je poprzeceniali o 50%. Zreszta dzisiaj sie wybieram, to sprawdzę sama (W-wa Arkadia i pewnie Klif). Odpowiedz Link Zgłoś
kanna agni71 22.07.09, 11:38 To ja podjadę do Wola parku i wieczorem wymienimy informacje, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: agni71 22.07.09, 14:22 kanna napisała: > To ja podjadę do Wola parku i wieczorem wymienimy informacje, oki? wymieńcie, wymieńcie, też chętnie się dowiem, choć ja będę mogła pojechać pewnie dopiero po niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: agni71 22.07.09, 19:07 Pizamki długie na 50 % (45 zł dwupak), krótkie chyba ciągle na 30. Wisza wielkie tablice, ze wyprzedaz do 70 %, ale na tyle to chyba nic nie widziałam... sporo rzeczy na niemowlaki i średnie dziewczynki, dla starszych chłopców - bieda. Rajstopki w dwupakach zwykłe, bawełniane (ale tylko kolorowe) przecenione, ja kupiłam dwupak cienkich różowych. Bluza z Dora ciągle 53 zł :p, nic nie chce drgnąć . Tez przecena w zabawkach, pomoce do angielskiego, lalaeczki z mebelkami, taka seria kosmiczne małpy (??), rzeczy do wody (kółka), do piasku, jakas taczka - na 50 %. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Arkadia 23.07.09, 00:00 Jesli chodzi o mój rekonesans w Mothercare, to ponioslam sromotna porażkę. Byłam w miescie póżno, więc zdecydowałam sie wstapić tylko do Arkadii - a tam okazalo sie, że sklep jest zamkniety. Tj. wewn. kręcili sie sprzedawcy, ale roleta w wejciu byla opuszczona. Nie wiem, na ile to jest miarodajne, ale tabliczki nad wieszakami, informujace o wielkości obniżek, wciąż głosiły -30%. Ucieszyła mnie informacja o obnizce cen pizamek z dł. rekawem w WP i mam nadzieję wybrac sie tam jutro. kiedys najlepsze wyprzedaże w Mothercare były właśnie w Wola Parku Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Arkadia 23.07.09, 16:35 Ja we Wrocławiu kupiłam mnóstwo ciuchów dla mojej 3 latki i dla córrki, która urodzi się we wrześniu. Jestem baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kanna 23.07.09, 19:38 Dzieki twoim informacjom mam piżamkę, na która się czaiłam (długa, z Dzwoneczkiem) - za 45 zł (jeszcze niedawno 56 zł Niestety, nie mogłam sama pojechac, tylko wysłałam męża, a on tylko kupi mi to, co mu dokładnie nakażę Moze jutro samej uda mi się jednak tam wpaść.... Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: kanna 23.07.09, 19:54 ja się na Dorę czaję, acz nieco mniej inbtensywnie, bo się przerzuciłam do kappAhla gdzie jest już 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Dzwoneczek 24.07.09, 19:12 W BHS jest koszulka (krótki rękaw) z Dzwoneczkiem, w działe 2-8 lat, za niecałe 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzwoneczek 24.07.09, 20:54 Dzięki, ale na razie sie nie wybieram. Zreszta w bluzeczki juz obkupiłam corkę, w mexx, benettonie i dzisiaj w mothercare W Wola Parku: Z ciekawszych rzeczy - piżamki z dł. rekawem sa po 29 (żółto-różowe z żyrafą), 39 zł - bialo-czerwone z Truskawkowym ciastkiem (ale była tylko jedna szt. na 7-8 lat), i wspomniane przeze mnie z dzwoneczkiem zielono-różowe za 45 zł. Sa tez jeszcze dwupaki z kr. rekawem za 45 zł (żółto-różowe i niebiesko-czerwone). Sa 3-paki jednokolorowych lub z maleńkim haftem u dołu bluzeczek za 29 zł. Ja sie jeszcze skusiłam na czapke z cienkiego jeansu z daszkiem i delikatnym haftem motyla za 9 zł i z działu dla mlodszych dziewczynek na dwie spódniczki za 25 zł, . Za 9 zł była tez jedna czapka czerwona z aplikacją niebieskich bucików. Czapka z Dorą była chyba 2 x drozsza. Warto zajrzeć do działu z posciela, jest duzo rzeczy przecenionych o 50%, np. ladne prześcieradła, kocyki, pościele i inne. Troszke zabawek jest przecenionych, z czego najciekawsze wydały mi sie drewniane puzzle dla najmłodszych po 15 i 19 zł, i chyba tez po 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 rozmiarówka - help 27.07.09, 23:40 Dziewczyny, a jak jest z ich rozmiarówką? Wielkość odpowiada temu, napisane na metce czy niekoniecznie? Chodzi mi pw o rzeczy dla chlopca na 3-4 lata (choc chyba powinnam patrzec na 4-5, bo moj 3-latek ma 107 cm wzrostu!) i dla noworodka/niemowlaka (te ich 4.5kg to na ile miesięcy mniej więcej?) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 09:40 na 107cm kupowalabym 4-5 lat, a rozmiar do 4,5kg starcza na okolo 3 miesiace. Moj maly wazy teraz ok 5500 i wciaz chodzi w rampersach 0- 3 miesiaca. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 21:29 a jak z jakością tych ciuszków (chodzi mi zwłaszcza o body, pajacyki, rampersy). Czy po praniu trzymają rozmiar, czy jak coccodrillo kurczą się okrutnie? Kupilam dzis body w trojpaku przecenione chyba z 35 zł (na 19!, ale w domu zauwazylam, ze otwor na glowe nie jest taki rozkladany, tylko zwykly i nie wiem, czy dla maluszka będzie to wygodne ) i pajacyki, tez 3-pak, przecenione z 70. Jest nadzieja, że po praniu nadal będą tej wielkości, co przed? We wro dopiero otworzyli nam M, a nigdzie indziej nie kupowałam, więc nie wiem... Napiszcie moze czego nie warto tam kupowac, a co koniecznie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:37 Bodziaki jeszcze w szafie, nie prane , więc się nie wypowiem Szczerze mowiąc, jak wyjęłam je z paczki to mialam wrażenie że taka...szmatława ta bawelna no ale tak jak napisałam, jeszcze nieużywane więc dam im szansę Natomiast rampersy są świetne, mamy 6 sztuk i nic się z nimi nie dzieje po praniu, nie tracą fasonu, świetnie wyglądają. Z tym że ja kupuję na Allegro-M w Łodzi otworzyli niedawno i po 1 kiepsko z wyprzedażą a po 2 jakieś paskudne wzory tych rampersów Ale to chyba nie ma znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kinia117 Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:48 jezeli chodzi o pajacyki to uwielbiam mothercare. Gruba bawelna, ladne kolory nie bledna w praniu. Co do bodziakow ja uwazalam ze sa super, ale moje dzieciaki sa raczej grubsze niz filigranowe. U mojego bratanka te zakladki pod szyja niezbyt ladnie wisza. Jezeli chodzi o jakosc sa bardzo ok kolory tez nie bledna w praniu. Do czego sie moge przyczepic to brak zatrzaskow pod szyja. Bo po kilku praniach otwory sie jednak rozszerzaja i niezbyt ladnie wygladaja pod szyja. Dla starszych dzieciakow lubie wszystkie ubranka poza jeansami, generalnie spodnie niezbyt mi sie podoba zarowno wzornictwo jak i kroj. Jak dotad na moja 3latke jeszcze nie kupilam spodni z ktorych bylabym zadowolona. Bardzo dobrej jakosci sa bluzeczki, dresiki, lubie ich bielizne dla starszakow czyli majteczki, koszulki, skarpetki i pidzamy. Niezbyt ciekawy kroj rajtuz. Odpowiedz Link Zgłoś
yvon-nee Re: rozmiarówka - help 28.07.09, 22:52 Ciuszki po praniu nie zmieniają fasonu. Pajacyki moim zdaniem wypadają większe, ale zdarza sie i tak, ze w trójpakach każdy pajacyk jest w nieco innej długości Nie warto kupować body 7paków z zakładkami przy szyjce, mojemu synkowi opadają na ramiona i ma wielki dekolt Poza tym inne rzeczy, które miałam ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: rozmiarówka - help 29.07.09, 10:14 Mam wrażenie, ze body sie pogorszyły od kiedy ja je kupowałam , bo nie miałam problemów ze zbyt szerokim otworem na głowę. A czasem i cała moja trójka po kolei uzywała tych body. Pajace z Mothercare były moimi ulubionymi. Polecam bardzo. Najstarsza córka ma juz 7 lat i powoli wyrastamy z Mothercare, ale bardzo lubie ten sklep i duzo w nim kupuję. Jedyne czego nie lubię to rajstopki - na pupie szew, zamiast klina, nogawki szerokie i niewyprofilowane. Niektóre piżamy, szczególnie w 2-pakach mają kiepska, deformujaca sie bawełnę. Spodnie dresowe troche sie kurcza w praniu, a szczególnie suszeniu w suszarce. Mnie to nie przeszkadza, bo po prostu uwzgledniam to przy zakupie. A i czasem celowo suszę w wiekszej temp., zeby mi sie zbiegły w talii Lubię spodnie (np. takie bojówkowe), spódniczki, bluzki, kapelusze i czapki z daszkiem, oraz bieliznę (wł. ze skarpetkami,które nie mają na szczęscie żadnych napisów, czy wytloczeń na podeszwie - jedna z moich córek strasznie tego nie lubi). No i odpowiada mi wzornictwo Odpowiedz Link Zgłoś
2vea Re: mothercare 08.08.09, 19:15 witajcie własnie się dowiedziałam, ze w sklepie MOTHERCARE Poznań - PLAZA jest weekendowa promocja na na wybrane produkty - 20% na wózki mothercare, nosidełka , foteliki , pościel...naprawdę warto sama kupiłam bardzo tanio wóżek polecam!!!! promocja trwa do jutra i tylko w centrum PLAZA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś