Dodaj do ulubionych

Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori

19.08.09, 12:15
Witam,

Chciałabym wymienić tapicerkę w foteliku Maxi Cosi Priori. Czy można gdzieś
kupić samą tapicerkę? Nawet nie musi być tej samej firmy.

Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • aniakoles Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 13:10
      ja właśnie wymieniam w bebe confort, znalazłam na allegro babkę, która szyje pokrowce, możesz do niej napisać
      allegro.pl/show_user.php?uid=4832232
      są też aukcje z gotowymi pokrowcami
      allegro.p/item714726164_tapicerki_do_maxi_cosi_mix_kolorow.html
      allegro.pl/item717264763_pokrowiec_do_maxi_cosi_priori.html
      allegro.pl/item711554975_pokrowiec_na_maxi_cosi_priori_duzy_wybor_koloro.html
      • aggala Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 21:26
        Pokrowiec nie zastąpi tapicerki. Zależy, czego potrzebujesz. Jeśli tylko przykryć starą tapicerkę, to wtedy pokrowiec wystarczy, ale pod warunkiem, że założysz na tapicerkę, a nie zamiast niej. Ja kupowałam tapicerkę do maxi cosi bezpośrednio u importera www.poltradewaletko.pl/ Najpierw skontaktowałam się z nimi telefonicznie (numer w dziale kontakt) i wybrałam kolor tapicerki, który mieli w magazynie. Wtedy realizacja zamówienia trwała kilka dni.
        • aniakoles Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 21:51
          tak z ciekawości - dlaczego> Pokrowiec nie zastąpi tapicerki.<? jeżeli jest
          uszyty na takiej samej gąbce czy watolinie na wzór oryginału???
          • aggala Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 20.08.09, 10:14
            Ten pokrowiec, który my mamy, jest cieńszy niż tapicerka, mimo, że też ma podszycie z watoliny, czy czegoś podobnego. Kiedy próbowaliśmy zakładać bez tapicerki, to po pierwsze fotelik nie był tak miękki i wygodny, jak z tapicerką, a po drugie pokrowiec się cały czas zsuwał ze stelaża fotelika.
        • carpediem30 Do aggala 20.08.09, 22:57

Napisz proszę ile kosztowała Cię wymiana tapicerki u importera?

Też powinnam zmienić bo syn jeździ teraz w foteliku po córce i zauważyłam, że w kilku miejscach tapicerka zaczyna się przecierać..
          • aggala Re: Do aggala 21.08.09, 10:43
            Kupowałam rok temu i płaciłam chyba 240 zł.
    • zunia78 Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 20.08.09, 22:04
      kaarmelka napisała:

> Witam,
      >
      > Chciałabym wymienić tapicerkę w foteliku Maxi Cosi Priori. Czy można gdzieś
      > kupić samą tapicerkę? Nawet nie musi być tej samej firmy.
      >
      >
      > Pozdrawiam,

Witam,
      ja dzisiaj dostałąm pokrowiec na allegro u niesamowicie miłej pani
      www.allegro.pl/item711554975_pokrowiec_na_maxi_cosi_priori_duzy_wybor_koloro.html
      pokrowiec jest super,mięciutki,milutki i nawet Pani nakleja oryginalne napisy Maxi Cosi.Wysyłka błyskawiczna.
      • pasik Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 21.08.09, 12:19
        ciekawe czy pani ma podpisaną umowę z dystrybutorem oryginalnych tapicerek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka