kaarmelka 19.08.09, 12:15 Witam, Chciałabym wymienić tapicerkę w foteliku Maxi Cosi Priori. Czy można gdzieś kupić samą tapicerkę? Nawet nie musi być tej samej firmy. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniakoles Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 13:10 ja właśnie wymieniam w bebe confort, znalazłam na allegro babkę, która szyje pokrowce, możesz do niej napisać allegro.pl/show_user.php?uid=4832232 są też aukcje z gotowymi pokrowcami allegro.p/item714726164_tapicerki_do_maxi_cosi_mix_kolorow.html allegro.pl/item717264763_pokrowiec_do_maxi_cosi_priori.html allegro.pl/item711554975_pokrowiec_na_maxi_cosi_priori_duzy_wybor_koloro.html Odpowiedz Link Zgłoś
aggala Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 21:26 Pokrowiec nie zastąpi tapicerki. Zależy, czego potrzebujesz. Jeśli tylko przykryć starą tapicerkę, to wtedy pokrowiec wystarczy, ale pod warunkiem, że założysz na tapicerkę, a nie zamiast niej. Ja kupowałam tapicerkę do maxi cosi bezpośrednio u importera www.poltradewaletko.pl/ Najpierw skontaktowałam się z nimi telefonicznie (numer w dziale kontakt) i wybrałam kolor tapicerki, który mieli w magazynie. Wtedy realizacja zamówienia trwała kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 19.08.09, 21:51 tak z ciekawości - dlaczego> Pokrowiec nie zastąpi tapicerki.<? jeżeli jest uszyty na takiej samej gąbce czy watolinie na wzór oryginału??? Odpowiedz Link Zgłoś
aggala Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 20.08.09, 10:14 Ten pokrowiec, który my mamy, jest cieńszy niż tapicerka, mimo, że też ma podszycie z watoliny, czy czegoś podobnego. Kiedy próbowaliśmy zakładać bez tapicerki, to po pierwsze fotelik nie był tak miękki i wygodny, jak z tapicerką, a po drugie pokrowiec się cały czas zsuwał ze stelaża fotelika. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Do aggala 20.08.09, 22:57 Napisz proszę ile kosztowała Cię wymiana tapicerki u importera? Też powinnam zmienić bo syn jeździ teraz w foteliku po córce i zauważyłam, że w kilku miejscach tapicerka zaczyna się przecierać.. Odpowiedz Link Zgłoś
aggala Re: Do aggala 21.08.09, 10:43 Kupowałam rok temu i płaciłam chyba 240 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zunia78 Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 20.08.09, 22:04 kaarmelka napisała: > Witam, > > Chciałabym wymienić tapicerkę w foteliku Maxi Cosi Priori. Czy można gdzieś > kupić samą tapicerkę? Nawet nie musi być tej samej firmy. > > > Pozdrawiam, Witam, ja dzisiaj dostałąm pokrowiec na allegro u niesamowicie miłej pani www.allegro.pl/item711554975_pokrowiec_na_maxi_cosi_priori_duzy_wybor_koloro.html pokrowiec jest super,mięciutki,milutki i nawet Pani nakleja oryginalne napisy Maxi Cosi.Wysyłka błyskawiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Wymiana tapicerki w Maxi Cosi Priori 21.08.09, 12:19 ciekawe czy pani ma podpisaną umowę z dystrybutorem oryginalnych tapicerek. Odpowiedz Link Zgłoś