jola1.4 05.09.09, 18:22 dziewczyny macie coś już na oku? Zamierzam zakupić sobie kurtkę, płaszczyk w tym roku na zimę. Może macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiwiki Re: Kurtka na zimę 05.09.09, 18:39 chętnie dołącze się do pytania, nie mam niestety czasu na częste odwiedzanie sklepów, a wiadomo że jak pojawi się coś fajnego to znika szybko. Poszukuje najchętniej płaszczyka i kurtki w jednym, a la puchowy dłuższy płaszczyk. Jeżeli komuś rzucił się w oczy to proszę o namiar. Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Kurtka na zimę 05.09.09, 21:11 Wybór jest spory, ale zależy czego konkretnie szukasz (płaszcza eleganckiego, z materiału - tj. flausz, wełna, czy sportowego, typu puchówka)? napisz cos wiecej, to bedzie łatwiej doradzić. byłam wczoraj w arkadii, pojawiło sie sporo zimowych rzeczy, myslę, że w tym roku naprawde jest z czego wybierac, bo ilość fasonów jest ogromna - jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola1.4 Re: Kurtka na zimę 06.09.09, 13:28 interesuje mnie coś dłuższego, puchowy płaszczyk taki dwa w jednym i do spodni i do spódniczki Odpowiedz Link Zgłoś
edzia_79 Re: Kurtka na zimę 07.09.09, 08:56 ja mam swietna kurtke z Diversa,tylko kupilam ja chyba 2 lata temu. puchowa,bardzo ciepla,z super duzym kapturem i dluzsza przed kolana. do tego fajnie skrojona nie jakis tam worek. moze w tym roku tez beda podobne Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka83 Re: Kurtka na zimę 07.09.09, 09:35 śuper płaszczyki, krótkie są w kappahl i niedrogie ok 300zł Odpowiedz Link Zgłoś
hanyah Re: Kurtka na zimę Jackpot 07.09.09, 10:04 Ja mam taki płaszczyk puchówkę z Jackpota - tylko to stara kolekcja. Czerny, z kapturem z odpinanym futerkiem, prosty, super jakość, jestem mega zadowolona, noszę juz chyba 3 lub 4 sezon. Może będą mieli coś w tym stylu też w tym roku, tylko ceny są sporawe. Ale polecam, jeśli tak jak ja nie lubisz co sezon szukać czegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś