Dodaj do ulubionych

Plan TP-darmowe wieczory i weekendy???

20.02.04, 09:16
Czy ktoś korzysta z tego planu i czy mu sie opłaca???Moje miesieczne rachunki
za telefon opiewaja zwykle na + - 200zl(mam duzo rozmow
miedzymiastowych).Pozdrawiam Gonia
Obserwuj wątek
    • jelma Re: Plan TP-darmowe wieczory i weekendy??? 23.02.04, 10:53
      to zależy gdzie dzwonisz
      jesli tak jak piszesz masz duzo zamiejscowych to na pewno sie oplaca
      my mamy zwykle 10-15 krotkich rozmow lokalnych, reszta to zamiejscowe i
      rachunek na 200zl sad takze sama sobie odpowiedz! najwiekszy problem, ze musisz
      czekac z rozmowa do 20:00, ale jesli bedzie to za darmo to przeciez mozna sie
      poswiecic smile
      jesli masz tylko zamiejscowe to nawet tansza (70zl) jest usluga "darmowe
      weekendy"

www.telekomunikacja.pl/dom/telefon_domowy/plany_telefoniczne/index.php?action=set_sel_col&col2=on

po 20:00 placisz wtedy tylko za lokalne i komorki

bo w tej "darmowe wieczory i weekendy" (za 85zl) nie placisz tez za lokalne,
      ale za to abonament jest 15zl drozszy

www.telekomunikacja.pl/dom/telefon_domowy/plany_telefoniczne/index.php?action=set_sel_col&col1=on

wiec zalezy czy wystarczy Ci 15 zl na lokalne smile)))))

my mamy darmowe wekendy i jestem zadowolona, baaaardzo smile)))

pozdrawiam smile))
      • joana12 Re: Plan TP-darmowe wieczory i weekendy??? 23.02.04, 23:25
        Korzystam też z darmowych wieczorów i weekendów, ale jest jesten kruczek Tepsy -
        osoby do których dzwonimy, muszą mieć telefony w TP, inaczej płacimy jak za
        normalne połączenie
        • jelma Re: Plan TP-do joana12 24.02.04, 09:16
          hmmm, no to nie wiedzialam...
          ale wydaje mi się ze raczej wszyscy, do ktorych dzwonie (przede wszystkim
          rodzice smile) mają w tpsa smile
          a wiesz może jak to się ma do tele2?? bo kiedyś chcieliśmy zmienić w tepsie na
          pakiet socjalny, ale nie mogliśmy bo dzwoniliśmy również przez tele2.
          Poprosiłam jakiegoś tam gościa z 9393 i nie umiał mi podać powodu "dlaczego"...
          może jesli ktos inny korzysta z usług tele2(na łączach tpsa oczywiście) to może
          za rozmowy z nim też musze płacić??
          najdziwniejsze, ze nikt o tym nigdzie nie pisze......
          • katrina.k Re: Plan TP 24.02.04, 16:50
            Witam!
            Do nas zadzwonił pan z TPSA, proponując te plany na okres próbny 1-ca.
            Ponieważ nasze rachunki i tak wynoszą ponad 100 zł, zdecydowaliśmy się na ten
            droższy (85 zł)od 1-ego marca. Jak na tym wyjdziemy, zobaczymy, ale jestem
            dobrej myśli. Jeśli chodzi o dzwonienie do osób nie posiadających telefonu w
            TPSA, wówczas do kazdej rozmowy doliczane jest 0,20, tak nas poinformowano.

Pozdrawiam
            Kasia
            • malech Re: Plan TP 24.02.04, 19:56
              Dziewczyny, dzieki za infosmile)).Pozdrawiam Gonia
              P.S.Tez sprobuje na okres próbny
              • mamaiwo Re: Plan TP 24.02.04, 23:43
                Tez korzystamy z darmowych weekendow za 70 zl. Rachunki spadly nam o polowe
                (wykonujemy glownie rozmowy miedzymiastowe), tylko, ze... telekomunikacja nie
                nadaza za zmianami i przysyla nam rachunki "po staremu". Dzwonilismy i mamy
                sobie sami skorygowac rachunek. I ... skorygujemy, a jakze... wink)) Czy ktos z
                Was mial tez ten problem. A dodatkowa uciazliwoscia zwiazna z tymi nowymi
                taryfami jest doliczanie przez TP SA jednorazowej oplaty (chyba 30 gr) do
                kazdego polaczenia lokalnego (oprocz normalnej oplaty za zuzyte jednostki).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka