Dodaj do ulubionych

Pytanie o komórkę w Orange

18.10.06, 13:51
Drogie mamy chciałabym abyście mi doradziły w sprawie przedłużenia umowy z firmą orange. Za miesiąc kończy mi się umowa 24 m-na i wydzwaniają wciąż do mnie czy chciałabym przedłużyc oraz oferują tysiąc różnych rzeczy - powiem szczerze zgłupiałam. Owszem chciałabym przedłużyć umowę ale też zmienić telefon na jakiś lepsiejszy niż mam i może nawet zwiększyć mojego mixa z 50zł na 75zł np. Może któraś z mam ma do czynienia z Orange na codzień i pomoże mi coś wybrać, albo ktoś niedawno zmieniał telefon u nich...?
Będę wdzięczna bo w rozmowie telefonicznej nie jestem w stanie podjąć żadnej decyzji a nie chciałabym się wkopać na jakiejś "pseudopromocji".
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Pytanie o komórkę w Orange 18.10.06, 13:53
      Dokładnie to musiałabym sprawdzić, ale mniej więcej mam tak:
      za 15 złotych jeden numer (w Orange) do bólu - 24 godziny na dobe
      w innej kwocie sa wszyscy i na wszystko
      i jeszcze dycha na net
      w sumie płace 67,50, gadam dużo i nie przekraczam.
      Telefon zmieniałam w grudniu, dałam za niego złotówke.
    • mahalia1 Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 18:52
      podnoszę nieśmiało...
      • gerandia Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 19:50
        Ja pracuje w Orange i powiem ci szczerze zebyc poszla do salonu firmowego lub
        punktu sprzedazy i sie wszystkiego dowiedzaiala przy okazji obejrzysz telefony
        jak sie zdecydujesz to od razu mozesz podpisac umowe mozesz rowniez otrzymac
        cos gratis np jak twoj abonament wynosi 50 zl to drugie tyle mozesz dostac w
        ramach wlasnie promocji przez kolejne 2 lata dodatkowo tylko musisz pamietac o
        tym ze wszystkie takie dodatki sa do wykorzystania tylko w Sieci Orange lub na
        stacjonarne nie kupisz w ten sposob kota w worku
    • umasumak Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 19:56
      Mi dobiega końca już czwarta umowa, wcześniej była to oczywiście idea. Jeszcze
      sie nie zdażyło, żeby nie dało się czegoś wynegocjować przy przedłużaniu umowy.
      I obojęnie, czy robiliśmy to w salonie, czy drogą internetową.
    • gerandia Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 19:58
      Ale w internecie nie "pomacasz" nie uruchomisz interesujacego cie modelu ale
      tez jest to sposob
      • umasumak Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 20:01
        Ale zawsze mogę odesłać smile. Zresztą już dwa razy zamiawiałam komórki przy
        przedłużaniu umowy przez net i nie było problemu.
    • figrut Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 20:02
      Ja dziś właśnie dostałam ofertę przedłużenia umowy i promocji na orange dla
      firm. Zaproponowano mi kilka telefonów do wyboru, do tego dodatkowo 100 minut
      darmowych do orange [lub do innych sieci, ale wtedy tych darmowych wychodzi
      około 80 minut] na 9 miesięcy, lub 5 darmowych numerów na trzy miesiące. Do tego
      jeszcze jakiś rabat [kilka procent niższe rachunki]. Nie pamiętam już
      wszystkiego niestety. Najbardziej zdziwiło mnie to, że dwuletnia umowa kończy mi
      się dopiero 24 lutego 2007 roku, a więc nie wiem dlaczego ta oferta jest już
      teraz. W sumie zdecydowałam się na nowy aparat i dodatkowe 100 minut na 9 miesięcy.
      • figrut Re: Pytanie o komórkę w Orange 19.10.06, 20:04
        Abonament płaciłam ponad 70 złotych miesięcznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka