anulka74 16.01.04, 10:50 ale czy to możliwe żeby nie było widać tętna? usg miałam robione obiema metodami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shemreolin Re: do shemreolin 16.01.04, 15:42 Hajo! Wiesz, ja nie jestem ekspertem w tej dziedzinie ale wiem że zdarzają sie na tym świecie różne rzeczy i czasami musimy mieć po prostu wiarę. Może dzidziuś ma słabe tętno po prostu, może USG sie myli. Jestem zdania, że nalezy wierzyć do konca bo to naprawdę pomaga. Co prawda nie mam dzieci ale bardzo pragne je mieć, chociaz na pewno na to na razie za wcześnie. W kazdym razie z mojej strony masz trzymanie kciuków i wiarę, ze wszystko będzie dobrze. I chodź i sprawdzaj USG u różnych lekarzy! Czasami trafia sie na kogoś kto nie do końca zna sie na swojej robocie. Moze to nie bardzo w temacie będzie, ale ja hoduje szczurki. Jestem też bywalczynia szczurkowego forum i znam przez internet wiele osób, które hoduja szczurki. Problemem jest to, ze weterynarze często traktuja to zwierzę typowo eksperymentalnie i bardzo często zdarza sie ze jakis zabieg kończy sie dla zwierzaka tragicznie. Krótko mówiąc szczurka nie traktuje sie jak zwierzę które mozna pokochać, tylko na którym sie człowiek uczy i morduje na studiach w ilosciach hurtowych. Jest w Polsce zaledwie kilku lekarzy wartych polecenia. Chce przez to powiedzieć, ze nie zawsze ktos kto ma leczyć zna sie na swoim fachu i zawsze warto popytać o dobrych lekarzy inne osoby aby potem sie nie martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka74 Re: do shemreolin 16.01.04, 15:49 Dziękuję za odpowiedź, ale USG niestety robiło mi już trzech lekarzy, dwóch wczoraj, a dzisiaj sie to potwierdziło. Jutro rano mam zabieg... Ale i tak bardzo Ci dziękuję. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
shemreolin Re: do shemreolin 19.01.04, 11:20 Ech... Życze Ci wszystkiego najlepszego w drodze do rodzinnego szczęscia. Na pewno sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś