aga.2.3 06.02.04, 12:20 Cześć dziewczyny,dajcie znać jak to jest z Wami.Czy widziałyście już coś na USG? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka302 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 13:14 hej! Ja byłam jakieś 2 tygodni temu u lekarz i robił mi USG, żeby stwierdzić czy jestem w ciąży czy nie i widziałam pęcherzyk ciążowy o śr. 9mm, teraz idę do lekarza na początku marca i mam nadzieję, że będą już chociaż jakieś zarysy dzidzi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 13:59 ja tez bylam prawie dwa tygodnie temu i byl peczerzyk 1 cm Odpowiedz Link Zgłoś
klaraaa Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 14:18 Ja miałam USG w połowie stycznia, był to wtedy ok. 3 tydzień i było widać tylko pęcherzyk 3mm. Teraz idę 9 lutego( poniedziałek) I po prostu nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję że już sporo zobaczę- może serduszko usłyszę. Boję się też bardzo ale wierzę że wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
pola81 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 14:41 Witam.ja juz mialam 2 razy robione usg tj w 5 i 7 tyg OM,widzialam pecherzyk,11mm.Jak sie czujecie?ja mam wciaz bole brzucha,ktore pojawiaja sie tak co drugi dzien.jeden lekarz zalecil mi duphaston, a inny odradzil.Tak wiec nie biore.A jak u Was.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga.2.3 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 15:34 a widzilyscie może serduszko bo ja jeszcze nie i troszke sie martwie.Mam małe bóle w dole brzucha.biore tez duphaston 3 razy dziennie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa a jak sie czujecie? 06.02.04, 14:42 jak sie czujecie? bo ja jeszcze do przedwczoraj b. dobrze...tylko troche mniej sil niz wczesniej ...ale teraz zaczely mi sie nudnosci i wstret do jedzenia...okropne...a poza tym troche sie przeziebilam....macie jakis sposob na przeziebienie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 15:14 witam wszystkie wrzesniowe mamusie,zapraszam do wrzesniowego wątku(link poniżej) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=9917329 tam jest nas dużo więcej,wpiszcie sie na listę i podzielcie swoimi troskami i radościami,ja jestem mamą juz 3,5 letniego Wojtusia a teraz w brzusiu noszę 10 tyg wystaraną fasoleńkę,16 idę na usg i już nie mogę się doczeakć,pozdrawiam cieplutko,do zobaczenia w wrzesniowym watku,pozdrawiam- Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 19:58 ja bylam w 5 tyg. i zobaczylam pecherzyk 4,8 mm... niby nic.. czarna kropka, ale cieszylam sie niesamowicie, teraz nastepne USG 12 lutego i mam nadzieje, ze cos juz bedzie widac konkretnego, a poza tym to czuje sie strasznie... bol brzucha, nudnosci, zmeczenie... ale dla dzidzi wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: WRZESNIOWE MALUCHY 07.02.04, 12:35 Witajcie mamusie, dopisuję się do wzrzesniowych. Nic na razie nie wiem o swojej ciąży, bo to dopiero początki i w ogóle jestem zielona w tych sprawach. Ciąża jest dla nas niespodzianką ale w sumie nawet bardzo miłą. Nie wiem za bardzo co z moimi studiami teraz, ale może jakos sobie poradzę. Mam nadzieję, ze dowiem się wielu ciekawych rzeczy tu na forum. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
aga.2.3 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 07.02.04, 13:12 Wlasnie wczoraj bylam na Wlasnie wczoraj bylam na usg i widzialam swoja mala fasolke-super uczucie.Lekarz zapewnia ze wszystko jest ok a ja mam ochote skakac ze szczescia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamabar Re: WRZESNIOWE MALUCHY 08.02.04, 12:10 hej,ja jestem w 10 tyg ciazy termin mam na 7.09. widzialam dzidzi na usg ma 22mm.w tym tygodniu ide posluchac jak bije serduszko i zrobic mu albo jej pierwsze zdiecie.bardzo sie ciesze ze jestem w ciazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamabar Re: WRZESNIOWE MALUCHY 08.02.04, 12:10 hej,ja jestem w 10 tyg ciazy termin mam na 7.09. widzialam dzidzi na usg ma 22mm.w tym tygodniu ide posluchac jak bije serduszko i zrobic mu albo jej pierwsze zdiecie.bardzo sie ciesze ze jestem w ciazy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martap9 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 09.02.04, 08:17 A ja robilam USG w 6 tyg od OM i był tylko mały pęcherzyk, a potem w 7 i był juz zarodek. Miał 8 mm i biło serduszko, sama widziałam. Teraz jest pewnie dwa razy większy. Też biorę duphaston. Czy, któras z Was po zmniejszeniu dawki duphastonu zauważyła, że zmienił jej się śluz? Odpowiedz Link Zgłoś