Dodaj do ulubionych

WRZESNIOWE MALUCHY

06.02.04, 12:20
Cześć dziewczyny,dajcie znać jak to jest z Wami.Czy widziałyście już coś na
USG?
Obserwuj wątek
    • ewka302 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 13:14
      hej!
      Ja byłam jakieś 2 tygodni temu u lekarz i robił mi USG, żeby stwierdzić czy
      jestem w ciąży czy nie i widziałam pęcherzyk ciążowy o śr. 9mm, teraz idę do
      lekarza na początku marca i mam nadzieję, że będą już chociaż jakieś zarysy
      dzidzi.
      pozdr.
      • patrischa Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 13:59
        ja tez bylam prawie dwa tygodnie temu i byl peczerzyk 1 cm
    • klaraaa Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 14:18
      Ja miałam USG w połowie stycznia, był to wtedy ok. 3 tydzień i było widać tylko pęcherzyk 3mm. Teraz idę 9 lutego( poniedziałek) I po prostu nie mogę się już doczekać. Mam nadzieję że już sporo zobaczę- może serduszko smile usłyszę. Boję się też bardzo ale wierzę że wszystko jest ok.
    • pola81 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 14:41
      Witam.ja juz mialam 2 razy robione usg tj w 5 i 7 tyg OM,widzialam
      pecherzyk,11mm.Jak sie czujecie?ja mam wciaz bole brzucha,ktore pojawiaja sie
      tak co drugi dzien.jeden lekarz zalecil mi duphaston, a inny odradzil.Tak wiec
      nie biore.A jak u Was.Pozdrawiam
      • aga.2.3 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 15:34
        a widzilyscie może serduszko bo ja jeszcze nie i troszke sie martwie.Mam małe
        bóle w dole brzucha.biore tez duphaston 3 razy dziennie.Pozdrawiam
    • patrischa a jak sie czujecie? 06.02.04, 14:42
      jak sie czujecie? bo ja jeszcze do przedwczoraj b. dobrze...tylko troche mniej
      sil niz wczesniej ...ale teraz zaczely mi sie nudnosci i wstret do
      jedzenia...okropne...a poza tym troche sie przeziebilam....macie jakis sposob
      na przeziebienie?pozdrawiam
    • gosia.mama.wojtusia Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 15:14
      witam wszystkie wrzesniowe mamusie,zapraszam do wrzesniowego wątku(link
      poniżej)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=9917329
      tam jest nas dużo więcej,wpiszcie sie na listę i podzielcie swoimi troskami i
      radościami,ja jestem mamą juz 3,5 letniego Wojtusia a teraz w brzusiu noszę
      10 tyg wystaraną fasoleńkę,16 idę na usg i już nie mogę się
      doczeakć,pozdrawiam cieplutko,do zobaczenia w wrzesniowym watku,pozdrawiam-
      Małgosia
      • mijaczek Re: WRZESNIOWE MALUCHY 06.02.04, 19:58
        ja bylam w 5 tyg. i zobaczylam pecherzyk 4,8 mm... niby nic.. czarna kropka,
        ale cieszylam sie niesamowicie, teraz nastepne USG 12 lutego i mam nadzieje, ze
        cos juz bedzie widac konkretnego, a poza tym to czuje sie strasznie... bol
        brzucha, nudnosci, zmeczenie... ale dla dzidzi wszystko!
        • juleg Re: WRZESNIOWE MALUCHY 07.02.04, 12:35
          Witajcie mamusie, dopisuję się do wzrzesniowychbig_grin. Nic na razie nie wiem o
          swojej ciąży, bo to dopiero początki i w ogóle jestem zielona w tych sprawach.
          Ciąża jest dla nas niespodziankąsmile ale w sumie nawet bardzo miłą. Nie wiem za
          bardzo co z moimi studiami teraz, ale może jakos sobie poradzę. Mam nadzieję,
          ze dowiem się wielu ciekawych rzeczy tu na forum. Pozdrawiam serdeczniesmile
          • aga.2.3 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 07.02.04, 13:12
            Wlasnie wczoraj bylam na

Wlasnie wczoraj bylam na usg i widzialam swoja mala fasolke-super
            uczucie.Lekarz zapewnia ze wszystko jest ok a ja mam ochote skakac ze
            szczescia.Pozdrawiam

• mamabar Re: WRZESNIOWE MALUCHY 08.02.04, 12:10
      hej,ja jestem w 10 tyg ciazy termin mam na 7.09. widzialam dzidzi na usg ma
      22mm.w tym tygodniu ide posluchac jak bije serduszko i zrobic mu albo jej
      pierwsze zdiecie.bardzo sie ciesze ze jestem w ciazy!!!
    • mamabar Re: WRZESNIOWE MALUCHY 08.02.04, 12:10
      hej,ja jestem w 10 tyg ciazy termin mam na 7.09. widzialam dzidzi na usg ma
      22mm.w tym tygodniu ide posluchac jak bije serduszko i zrobic mu albo jej
      pierwsze zdiecie.bardzo sie ciesze ze jestem w ciazy!!!
    • martap9 Re: WRZESNIOWE MALUCHY 09.02.04, 08:17
      A ja robilam USG w 6 tyg od OM i był tylko mały pęcherzyk, a potem w 7 i był
      juz zarodek. Miał 8 mm i biło serduszko, sama widziałam. Teraz jest pewnie dwa
      razy większy. Też biorę duphaston. Czy, któras z Was po zmniejszeniu dawki
      duphastonu zauważyła, że zmienił jej się śluz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka