1.ciaza
27.01.10, 21:51
Witam wszystkich, nie wiem czy kogos interesuje,czy zgadzacie sie ze mna, od 3 miesiecy wchodze na to forum i bardzo sie ciesze,pomaga mi tez w wielu sytuacjach,musze powiedziec ze jest tez strona negatywna,ktora powoduja osoby majace wlasne problemy ,ktore wyladowuja je na innych.W watkach szukamy wiadomosci a takze wsparcia,dlaczego znajdzie sie zawsze ktos kto w sposob bardzo nieprzyjemny traktuje osobe ktora ma problem? Absolutnie nie twierdze ze trzeba tylko przytakiwac i mowic to, co moze osoba pytajaca wolalaby usyszec, z tym ze mozna byc konkretnym i szczerym bez ciaglych uszczypliwosci.Bardzo dlugo nie mieszkam w polsce,wiec z gory przepraszam jesli temat przedstawilam w sposob malo jasny.Pisze to wszystko dlatego ze czesto nie mam ochoty wejsc na forum przez osoby o ktorych wyzej pisalam, bedziemy matkami ,albo juz jestesmy, naturalne ze mamy zwatpienia ,czegos nie wiemy ,albo sie martwimy,jesli nawet ktos napisze glupote,moze lepiej wytlumaczyc ze wedlug nas ta osoba sie myli,czy nie??? Pozdrawiam wszystkie mamusie i przyszle mamusie.