margok 16.02.04, 14:58 Mam pytanie: czy któras z Was przechodziła grype albo tp w ciaży? jestem w 25 tygodniu a mojego męża coś grypowatego dopadło, ma 39 stopni goraczki, strasznie sie boje zarazenia i nie wiem co robić pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga763 Re: grypa 16.02.04, 15:13 Witam Ja wlasnie jestem po chorobie na zapalenie oskrzeli .jestem w 8 mc ciazy.Mialam katar kaszel i tem 38 . Bralam antybiotyk Duomox i robilam inchalacje .Przede wszystkim spalam oddzielnie w drugim pokoju zeby nie zarazic meza .Rob mu garaca herbate z miodem ,aspiryne i niech sie nie zbliza do ciebie .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.bal Re: grypa 16.02.04, 19:28 Witaj ja też jestem w 25 tygodniu ciąży i właśnie przeszłam zapalenie oskrzeli.WySlij męża do lekarza co w przypadku faceta bywa czasami nieosiągalne.Jeżeli możesz to śpij w innym pokoju.Z gorączką to chyba najlepiej położyć się do łóżka żeby się wygrzać.Mnie na bolące gardło pomagało płukanie ciepłą wodą zsolą i szałwia a poza tym ciepła herbata z cyryna i miodem i dużo snu.Na kaszel piłam syrop DROSETUX.Trzymaj się cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś