asiunia_87 11.04.10, 17:10 Czy używała któraś z Was pieluszek z Kanady AppleCheeks? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataliam2 Re: AppleCheeks zna ktoś? 22.04.10, 11:55 Ja nie znam, ale daj znać jak wypróbujesz. czy to kieszonki czy inne, jak sie sprawdzają i w jakiej są cenie. Możesz też dodać fotę, bo o takich jeszcze nie słyszałam a jestem ciekawa co to za cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_87 Re: AppleCheeks zna ktoś? 23.04.10, 12:30 No więc tak. To jest ta pieluszka: zestaw MiniTest: www.diapers.pl/index.php?products=product&prod_id=258 sama kieszonka bez wkładu: ekomaluch.pl/kieszonka-applecheeks-wklad-na-wierzchu-lub-w-srodku,p1341,l1.html Pieluszka kosztuje dość sporo, bo sama kieszonka 65zł i do tego trzeba dokupic wkład/wkłady. Wkład można położyć w środku, pod warstwą mikropolarku, albo na zewnątrz, co powoduje, że pieluszka ma być ekonomiczna, bo wymienia sie tylko wkład. Wkład się nie wysuwa, bo na plecach i brzuszku są gumki, które tworzą takie jakby korytko na wkład mam żółtą. kolorek fajny, nasycony. Użyłam póki co tylko raz, więc za wiele nie powiem. Mam też tylko jeden wkład, więc opcji z zamianą tylko wkładu nie sprawdzę, ale wydaje mi się, że może to być fajne. Na stronie też pisze, że wkłady są uniwersalne i że przy przejściu na kolejny rozmiar (są dwa) wystarczy dokupić same kieszonki Zestaw startowy: ekomaluch.pl/applecheeks-zestaw-startowy,p1345,l1.html Odpowiedz Link Zgłoś