elutka24 17.04.10, 10:53 Jak Wy to robicie drogie Kolezanki,ze macie te kolorowe "tasiemki" pod swoimi komentarzami?? ja tez chce strasznie taka miec a szukam szukam i nie moge znalezc Buziaczki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-martusia Re: mam pytanko! 17.04.10, 11:04 Jak wchodzisz na str. ciąża i poród na samej górze masz suwaczki. Albo kliknij na mój suwaczek to automatycznie zostaniesz przekierowana na stronę gdzie możesz zrobić swój własny pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: mam pytanko! 17.04.10, 11:05 Hej. To są suwaczki Wpisz sobie w wyszukiwarkę "suwaczek ciążowy" a dalej już sama sobie poradzisz. Wszystko jest napisane krok po kroku. Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka24 Re: mam pytanko! 17.04.10, 11:08 Dziekuje Dziewczynki!! no to juz se biore do roboty!! Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: mam pytanko! 17.04.10, 11:08 Koleżanka nawet lepiej to napisała. Ale jak to zrobisz to musisz wejsc w ustawienia i skopiowac go i zapisac. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka24 Re: mam pytanko! 17.04.10, 11:46 maaaaaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!! udalo mi sie!!! cos tam mam w tej glowce dzeki dziewczyny!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Tutaj NIE testujemy suwaczków!! 17.04.10, 12:18 Testujemy na forum "Testowym" czyli tutaj forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html Posty wskazujące na testowanie tutaj suwaczków bedą usuwane!! Odpowiedz Link Zgłoś