Dodaj do ulubionych

Brazowy śluz 41 tydz

09.09.10, 12:27
Czesc dziewczyny ja z takim problemem mianowicie jestem 4 dni po terminie porodu.wczoraj bylam u lekarza wszystko bez zmian szyjka zamknieta troche mało wod powiedziala ze jak nie urodze do poniedzialki beda wywoływac wieczorem zauwazyłam jakis dziwny brazowawy sluz.Co to moze oznaczac czy któras z was tak miała??popoludniu jade do szpitala tak dla pewnosc.Pozdrawiam i licze na pomocsmile
Obserwuj wątek
    • dorotatop Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 13:33
      CZOP
    • madzialenakata Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 14:32
      pewnie będziesz rodzić niedługo big_grin powodzenia!!!
      • tabakierka2 Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 16:02
        tak, myślę, że się zaczynawink
    • ms229 Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 16:10
      z pewnością to czop śluzowy, niedługo się zacznie
    • ambivalent Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 16:16
      Hej. Podpinam sie pod watek, bo sama dzisiaj mam od rana sluz zabarwiony najpierw na rozowo, teraz na brazowo! Tez czytalam, ze sie niedlugo powinno zaczac, ale interesuje mnie ile to niedlugo ma trwac. Niecierpliwie sie juz smile
      Plus, mam dzisiaj nieregularne skurcze z bolem jak na miesiaczke.
      Ktos tak mial i ile to potrwalo do rozpoczecia porodu?
      • mau_rin Re: Brazowy śluz 41 tydz 09.09.10, 17:13
        Będę nudna... To indywidulna sprawa. U mnie było tak: o 10.00 rano zaczęły mi się sączyć wody, pojechałam do szpitala, ok. 18.00 lekkie krwawienie (czop), dopiero 23.30 zaczęły się skurcze - synuś urodził się na drugi dzień o 10.30smile
        • ma.ry.ja.ne Re: Brazowy śluz 41 tydz 10.09.10, 07:34
          Też myślę że to czop.W drugiej ciąży miałam tak samo na dwa dni przed porodemsmile
      • regina.phalange Re: Brazowy śluz 41 tydz 10.09.10, 11:08
        ja tak miałam (skurcze przy miesiączce). Zaczęły się wczesnym rankiem a po południu urodziłam. Moja siostra podobnie.
        • ambivalent Re: Brazowy śluz 41 tydz 10.09.10, 11:46
          Fajnie smile Ja mam plamienie od przedwczoraj, skurcze jak na miesiaczke od paru dni, prawdziwe, nieregularne skurcze zaczely sie w nocy, a teraz NIC. I czekam...
          • kasia717 Re: Brazowy śluz 41 tydz 11.09.10, 12:21
            U mnie nadal bez zmian brzuch boli ale zero skurczy i szyjka zamknieta w dalszym ciagu.Jutro ide do szpitala beda wywoływac poród, troszke sie boje ale dam radesmile
            • ambivalent Re: Brazowy śluz 41 tydz 11.09.10, 12:44
              Powodzenia.

Ja jeszcze do terminu mam pare dni. Brazowy sluz sie nie pojawia juz, ale od dwoch dni mam non stop rozowawo zabarwiony sluz. I skurcze, bolesne ale bardzo nieregularne. Nie wiem jak dlugo jeszcze mam czekac... Dzisiaj sie zamierzam objesc ananasem. Pewnie przyplace to zgaga gigantem, ale moze cos pomoze smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka