03.12.10, 11:29
od 4-5 dni nie potrafie spac. dretwieje mi prawa reka, od podpachy zaczynajac az po opuszki palcow. bol jest wrecz nieznosnyuncertain Rano mam spuchnieta dlon a czeste zmiany pozycji reki nie pomagaja. Wtedy siadam na kant lozka i zdretwienie ustaje. Powiedzcie mi prosze co moze byc tego przyczyna.
Wyniki sa w normie, anemii nie mam wiec co to moze byc?
Obserwuj wątek
    • dominikanj1 Re: gdy rece 03.12.10, 12:37
      poczytaj o cieśni nadgarstka
      • salatka_owocowa Re: gdy rece 03.12.10, 14:29
        dominikanj1 napisała:

> poczytaj o cieśni nadgarstka

Dziekuje za odzew!
        Tak, to jest dokladnie to o czym napisalas. Identyczne objawy... Mysle, ze jest to zwiazane z moja praca. Ostatnie dwa dni a wlasciwie noce byly nie do zniesienia. W pon. ide do ogolnego bo nie chce byc pozniej operowana. Dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam.
        • fasol-inka Re: gdy rece 03.12.10, 15:17
          zespół cieśni jak nic; mnie dopadło około 30 tygodnia, przeszło ok. półtora miesiąca po porodzie
    • zebra12 Re: gdy rece 03.12.10, 17:42
      A ja miałam taki ból przy cieśni łokcia... Tylko mnie drętwieją palce 4 i 5, a przy nadgarstu są to 1,2,3. Ręka mnie boli az po ramię. Ból nie do zniesienia. Pomaga poruszanie, ale tylko troszkę.
      • salatka_owocowa Re: gdy rece dretwieja (mialo byc:)) 03.12.10, 18:16
        u mnie dretwieje najbardziej kciuk wlasnie i palec 2 i 3 ale bol rozciaga sie na calej dlugosci tzn. od dloni po ramie, rownomiernie. Palce w dzien(niezawsze) a kompletna calosc noca. Mnie pomaga gdy opuszcze reke w dol, bol odchodzi wtedy w ciagu kilka zaledwie sekund.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka