Dodaj do ulubionych

Test ciazowy Clearblue Digital!!!

23.12.10, 18:38
Kochane dziewczyny czy robilyscie ten tescik??
Jest wiarygodny??
W okienku widnieje NOT PREGNANT!!!(27 dzien cyklu)
Cykle 28 dniowe.w 9 dniu cyklu wspozylam z mezem bez zabezpieczenia,czy jest szansa aby test sie pomylil??Mam kilka objawow wskazujacych na ciaze.
Dodam ,ze w poprzedniej ciazy juz 4 dni przed jej terminem mialam wynik pozytywny
Wowczas robilam zwykly test paskowy.

Dziekuje.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Test ciazowy Clearblue Digital!!! 23.12.10, 19:11
      Tak samo wiarygodny jak każdy inny.
      Nie świrujcie baby.
    • lidek0 Re: Test ciazowy Clearblue Digital!!! 24.12.10, 13:29
      Na objawy ciążowe byłoby za wcześnie, skoro nawet test nie wykrył hormonu ciążowego /gdyby to była ciąża/. Zamiast się zastanawiać zrób betę i się dowiesz. A sam test jak każdy inny i nie doszukuj się czegoś czego nie ma. To już chyba kolejny post na temat doszukiwania się dziury w całym.
    • sid8888 Re: Test ciazowy Clearblue Digital!!! 24.12.10, 15:00
      ja robiłam ten test i wskazał prawidłowo ciążę w 2 dniu spodziewanej miesiączki. Też mam cykle 28 d tyle że owulację mam 14dc. Pozdrawiam
    • ele-eza Re: Test ciazowy Clearblue Digital!!! 26.12.10, 13:21
      Test, nawet, gdy napisane jest, że daje ponad 99% pewności, to nie jest to 100, każdy test może się pomylić, ale równie dobrze może jeszcze nie wykryć Twojej ciąży. Ja robiłam ten test w 28 dniu cyklu i od razu wykrył ciążę. To że współżyłaś zmężem w okresie, gdy powinny wypadać, czy nawet wypadały u Ciebi dni płodne, nie oznacza przecież, że koniecznie tym razem w ciążę zaszłaś. A na objawy za wcześnie, raczej objawy to takie jak na okres mogą występować. Zrtesztą byłaś już w ciąży to wieszsmile Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka