Dodaj do ulubionych

37 tc bole brzucha

09.03.11, 22:39
czesc dziewczyny
jestem w 37tc i coraz czesciej mam bole w dole brzucha, prypominaja bole miesiaczkowe, jak poleze to przechodzi ale nie zawsze, zazywam czasem no-spe, dodam ze ani czp nie odszedl ani brzuch sie nie opuscil...
czy to moga byc skurcze przed porodem?
Obserwuj wątek
    • posh_emka Re: 37 tc bole brzucha 09.03.11, 23:08
      Jasne,że mogą- mnie brzuch wcale nie opadł, a czop mi odszedł przy 6-ciu cm rozwarcia smile
      No i akcja rozpoczęła się właśnie od takich bóli miesiączkowych.
      No ale szanse masz 50/50.
    • wiki11110 Re: 37 tc bole brzucha 10.03.11, 06:59
      A PO CO NO-SPĘ ŁYKASZ JAK TO JUŻ 37TC.. Lekarz nie powiedział Ci, że po 36tc nie łyka się rozkurczowych bo możesz urodzić po terminie albo mieć wogóle problem z naturalna akcją porodowa?
    • biya Re: 37 tc bole brzucha 10.03.11, 09:52
      kasia-n83 napisała:

> czesc dziewczyny
      > jestem w 37tc i coraz czesciej mam bole w dole brzucha, prypominaja bole miesia
      > czkowe, jak poleze to przechodzi ale nie zawsze, zazywam czasem no-spe, dodam z
      > e ani czp nie odszedl ani brzuch sie nie opuscil...
      > czy to moga byc skurcze przed porodem?
      cześc,
      myslę,że dzidziuś się przygotowuje do narodzin,odpoczywaj i bądź dobrej mysli smilePOWODZENIA...
    • karod Re: 37 tc bole brzucha 10.03.11, 14:09
      He? NoSpa w tym tygodniu? Przeciez to juz normalny czas jak mozesz urodzic, po co sie i dziecko chemia faszerujesz?
    • prigi Re: 37 tc bole brzucha 10.03.11, 15:53
      odpuść sobie nospę a spakuj torbę do szpitala. ciążę masz już donoszoną, najwyraźniej twoje dziecko chce już wyjść

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka