Dodaj do ulubionych

Test ciążowy

15.03.11, 16:47
Mam problem, gdyż dziś zrobiłam test ciążowy i kreseczka przy C jest wyraźna fioletowa, natomiast przy literce T jest tak jakby troszke bladej kreseczki, tak z 1/3 z kreseczki tej wyraźnej. Może ktoś sie spotkał z takim przypadkiem i wie co oznacza czy ciąże czy nie czy zrobić następny test ?
Obserwuj wątek
    • m.b.g Re: Test ciążowy 15.03.11, 16:58
      Zrów nowy test w terminie miesiączki i będziesz wiedzieć wszystko.
      Tyle w temacie (wałkowanym setki razy...)
    • bezak25 Re: Test ciążowy 15.03.11, 19:35
      jesteś po terminie miesiączki?? Możesz powtórzyć test sikany lub najlepiej zrobić test z krwi.
      • dzieciusie3 Re: Test ciążowy 15.03.11, 20:29
        Czy temat był wałkowany czy nie to normalne,że każda z nas chce założyć wątek i czeka na wypowiedzi.A co do postu to jeżeli ta blada kreseczka pojawiła się w wyznaczonym czasie to ja bym w 100% PROCENTACH OBSTAWIAŁA CIĄŻE,jeżeli natomiast pojawiła się po 1h.itd nie jest to wynik ważny.Właśnie jesteś przed czy po @?Zrób test z porannego moczu jeszcze raz.Trzymam kciuki smile
        • panna.w.drodze Re: Test ciążowy 15.03.11, 20:41
          Czy temat był wałkowany czy nie to normalne,że każda z nas chce założyć wątek i
          > czeka na wypowiedzi

nie no tak, zupełnie normalne

Normalne tez ze dziewczyny ktore mają pojecie w temacie, które to juz na własnej skórze przerobiły i 9 razy doradzały, 10 raz uprzejmie napiszą jakie są opcje za/przeciw i kiedy warto i jak powtórzyć.

Nienormalne jest natomiast urzywanie wyszukiwarki. Powinien być przy niej czerwony kubełek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka