gogi25 04.06.04, 06:54 Kobietki napewno robiłyście sobie usg w ciąży. Ja mam skierowanie na to badanie i mam je zrobić między 15 a 20 czerwca. Poradźcie gdzie w wawie robią to najlepiej i jakie są ceny. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiasa Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 08:16 Ja robię wszystkie usg w Pruszkowie w gabinecie contenta, bo jest 3d i całkiem niedrogie 150zł. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 08:17 Zapomniałam dodać że normalne usg kosztuje ok 80zł. Odpowiedz Link Zgłoś
betris Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 09:36 Polecam dr Roszkowskiego...ma bardzo dobry sprzęt do usg i ponoć jest świetnym specjalistą w odczytywaniu teg co widzi na tym usg...tel. 022/616-13-87 ul.Finlandzka 9...co prawda wizyta kosztuje 250,00 ale myślę,że warto...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gizmag Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 09:54 Bardzo dobry jest dr Osóbka-Morawski.Ma swoja prywatną praktyke gdzie wykonuje usg .Warszawa ul.Narbutta 41/43 m.6 tel.849-88-37.Cena usg zależy od tygodnia ciąży.Dostaniecie zdjecia i można zabrać kasete video bo pan doktor nagrywa na nią całą wizyte.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 12:00 Roszkowski w czerwcu ma urlop, zapisy dopiero na 6 lipca, ale w tym samym gabinecie przyjmuje też dr Garwoliński - miałam u niego 2 usg w piewrszej ciąży i teraz też do niego się wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenax Re: GDZIE ZROBIĆ DOBRE USG W WARSZAWIE 04.06.04, 14:45 Ja polecam tez dr Kretowicza. Jest bdb i tanszy 150 zl. Przyjmuje tak jak Roszkowski na Finlandzkiej. Sporo dobrego czytalam tez o dr Zwolinskim z Gromada Medica przy Pl. Powstancow Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 10:29 A ja polecam dr Makowskiego i USG (zwykłe) wykonywane w Sw.Zofii, kosztuje 90zl, ale na badanie trzeba się zapisać jakies 2-3 tygodnie wczesniej. W Sw.Zofii maja b.dobry sprzet no i dr Makowski też jest fachowcem, z tego co się wcześniej orientowałam, poza tym sama również mam dobre wrażenia, sprawdził wszystko co powinien był sprawdzić. Niczego nie zaniedbał. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 11:58 bebewawa napisała: > A ja polecam dr Makowskiego i USG (zwykłe) wykonywane w Sw.Zofii, kosztuje > 90zl, ale na badanie trzeba się zapisać jakies 2-3 tygodnie wczesniej. Ja dodam jeszcze, ze dr Makowski przyjmuje wlasnie we wspomnianej wczesniej Contencie w Pruszkowie. Tam zwykle usg kosztuje 80zl, a terminy sa krotsze niz w Zofii (przynajmniej tak bylo, kiedy ja sie zapisywalam). Doktor bardzo dokladny, uprzejmy, wyczerpujaco odpowiada na pytania, poswieca duzo czasu (jesli jest potrzeba cos dokladniej sprawdzic). aga Odpowiedz Link Zgłoś
micia Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 12:57 ja też polecam dr Roszkowskiego. Jest drogi, ale jak on powie, że jest ok - to jest ok! Do niego kierują na usg dziewczyny z różnych części Polski, gdzie istnieje podejrzenie jakichś nieprawidłowości. Drugim bardzo dobrym specjalistą od usg prenatalnego jest pani prof. Respondek z CZMP z Łodzi Micia Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia70 Re: Sw.Zofia -dr Makowski 04.06.04, 13:01 Polecam dr Ślusarskiego. Przyjmuje w przychodni dr Brankowskiej na Jana Pawła II 35/44 tel. 620-39-64. Jest bardzo dobry, kosztuje 80 zł, nagrywa na video i drukuje fotki. Rewelacyjny aparat! Zawsze na USG widziałam obraz, który wygląda jak zakłócenia TV, a u niego widzę wszystko, nawet stópki, dłonie i paluszki. Lubię do niego chodzić, bo długo opowiada i pokazuje. Cieszy się razem ze mną, jak maleństwo się wierci. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś