majcysss 02.02.12, 17:08 Ale tu cisza jak makiem zasiał Dziewczyny jak się chowają wasze maluszki? Obecne leżaki(o ile są tu jeszcze jakieś) co u was jak się czujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_kier Re: cisza..... 24.02.12, 13:27 Mój maluch niedawno skończył 4 miesiące. Jest dużym, głośnym bobasem, który zdaje się niedawno wszedł w fazę lęku separacyjnego czy cuś, bo jak się od niego odchodzi, to od razu ryk Raz się przyplątało zapalenie płuc i tydzień w szpitalu, na szczęście teraz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
majcysss Re: cisza..... 26.02.12, 23:39 Krolowa_kier jak sobie przypomne jak się zmagałaś z tymi problemami w ciąży to Cię ciągle podziwiam hary to rzeczywiście Twój chłopak duży jest moja kruszyna 12 marca skończy 4 mies a waży coś ok 5 kg no tylko że waga urodzeniowa była poniżej 2 kg to i tak nie jest tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
hary1971 Re: cisza..... 26.02.12, 08:36 u mnie wszysto w porządu były problemy z rana po cesarskim cieciu - goiła sie 2,5 miesiąca - Odpowiedz Link Zgłoś
gumkoleon Re: cisza..... 05.05.12, 19:30 Moja Hanula jest cudna. Super rośnie, jest wesolutka, zdrowa i w ogóle jestem zakochana w niej po uszy. Ma już prawie 6 mc A tyle było strachu i płaczu... ehh Teraz już myślę o kolejnym Ale to dopiero za kiiiilka lat, jak obie moje dziewczynki pójdą do szkoły. Wtedy się zastanowowię czy by jeszcze jednego bobaska sobie nie zrobić, bo na samą myśl, że Hanka mi tak rośnie zaczynam tęsknić za dzidziusiem Odpowiedz Link Zgłoś
majcysss Re: cisza..... 06.05.12, 12:55 Moja też już ma prawie 6 mies i rozrabia na całego I wcale nie widać po niej że wcześniak Odpowiedz Link Zgłoś
m-o-n-i-k-a-82 Re: cisza..... 25.05.12, 18:28 hej moja Ania ma prawie 8 miesięcy, raczkuje i wstaje np. przy łóżku straszny z niej urwis waży 7900 g, więc nie najwięcej, ale jestem w stanie uwierzyć, ze to przez jej ruchliwość cały czas karmię piersią, jak ją odstawię to kombinujemy następnego ludka Odpowiedz Link Zgłoś