Dodaj do ulubionych

cisza.....

02.02.12, 17:08
Ale tu cisza jak makiem zasiałsmile Dziewczyny jak się chowają wasze maluszki? Obecne leżaki(o ile są tu jeszcze jakieś) co u was jak się czujecie?
Obserwuj wątek
    • krolowa_kier Re: cisza..... 24.02.12, 13:27
      Mój maluch niedawno skończył 4 miesiące. Jest dużym, głośnym bobasem, który zdaje się niedawno wszedł w fazę lęku separacyjnego czy cuś, bo jak się od niego odchodzi, to od razu ryk tongue_out Raz się przyplątało zapalenie płuc i tydzień w szpitalu, na szczęście teraz jest ok smile
      • majcysss Re: cisza..... 26.02.12, 23:39
        Krolowa_kier jak sobie przypomne jak się zmagałaś z tymi problemami w ciąży to Cię ciągle podziwiamsmile hary to rzeczywiście Twój chłopak duży jestsmile moja kruszyna 12 marca skończy 4 mies a waży coś ok 5 kg no tylko że waga urodzeniowa była poniżej 2 kg to i tak nie jest tak źlesmile
    • hary1971 Re: cisza..... 26.02.12, 08:36
      u mnie wszysto w porządu były problemy z rana po cesarskim cieciu - goiła sie 2,5 miesiąca -
    • gumkoleon Re: cisza..... 05.05.12, 19:30
      Moja Hanula jest cudna. Super rośnie, jest wesolutka, zdrowa i w ogóle jestem zakochana w niej po uszy. Ma już prawie 6 mc smile A tyle było strachu i płaczu... ehh
      Teraz już myślę o kolejnym wink Ale to dopiero za kiiiilka lat, jak obie moje dziewczynki pójdą do szkoły. Wtedy się zastanowowię czy by jeszcze jednego bobaska sobie nie zrobić, bo na samą myśl, że Hanka mi tak rośnie zaczynam tęsknić za dzidziusiem wink
      • majcysss Re: cisza..... 06.05.12, 12:55
        Moja też już ma prawie 6 mies i rozrabia na całegosmile I wcale nie widać po niej że wcześniakbig_grin
        • m-o-n-i-k-a-82 Re: cisza..... 25.05.12, 18:28
          hej smile
          moja Ania ma prawie 8 miesięcy, raczkuje i wstaje np. przy łóżku smile straszny z niej urwis smile waży 7900 g, więc nie najwięcej, ale jestem w stanie uwierzyć, ze to przez jej ruchliwość smile

cały czas karmię piersią, jak ją odstawię to kombinujemy następnego ludka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka