Dodaj do ulubionych

APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ

04.02.12, 17:00
Do wszystkich rodziców maluszków poniżej 1 r. ż. i kilkuletnich: PROSZĘ, BARDZO BARDZO UWAŻAJCIE GDY WYJMUJECIE SWOJE MALUSZKI PO KĄPANIU I ZAWIJACIE JE W KOCYK CZY RĘCZNIK!!!!! Jak pokazała tragedia w Sosnowcu bardzo łatwo wtedy o wypadek!!! sad Bardzo tez uważajcie w ogóle biorąc maluszki na ręce niekoniecznie po kąpaniu!!! Nie chciałabym by któryś maluszek podzielił los śp. Madzi !!! BŁAGAM, UWAŻAJCIE!!!
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 09.02.12, 21:05
      Wcale nie uważam że to był wypadek.
      • majcysss Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 09.02.12, 22:00
        Też nie uważam że to był wypadek. Inni katują mniejsze dzieci i wydaje się to po długim czasie a dzieci żyją. Zresztą która matka nie wezwała by pogotowia tylko zakopała. Tak wogóle to skoro to dziecko było po kąpieli to czemu było ubrane ubierała martwe dziecko żeby nie zmarzło pod gruzami. Dość dziwne co nie
    • agata_1_fajna Tragedia w Sosnowcu 10.02.12, 19:31
      Słyszałam, że ponoć ciążą Kaśki W. byłą ZAGROŻONA. No i tu mam 2 uwagi:
      1. Skoro była zagr. to może Kaśka pisała tu ?? Kojarzycie sobie może ją stąd ???
      2 Ślub cywilny. Jak same wicie i jak mówi sam tytuł stronki, w ciąży zagrożonej LEŻY SIĘ PLACKIEM. Kaśka natomiast w najlepsze wzięła ślub cywilny W TYM STANIE!! Jakim cudem doszła na swoich nogach do USC ?? Na fotkach na jej profilu na NK nie widać by się na tym ślubie oszczędzała, normalnie stoi i chodzi. Dziwne. Moim zdaniem jeżeli już tak uparła się brać ślub akurat w ciąży i to zagrożonej to powinna unikać stania i chodzenia, dużo siedzieć, Bartek powinien ją ciągle nieść na rękach. Tymczasem na rękach Kasia jest tylko przenoszona przez próg. Nb. dziwne - mam pytanie czy podczas ślubu CYWILNEGO (nie kościelnego w białej sukni itp) praktykuje się przenoszenie żony prze próg ?? To wygląda tak jakby Bartek i Kasia wiedzieli już wtedy, ze coś im przeszkodzi we wzięciu śl. kościelnego więc teraz Bartek musi przenieść Kaśkę przez próg bo potem już nie będzie na to szansy. I to ,,parcie na szkło'', zawieranie związku pomimo ciąży zagrożonej, taki pośpiech pomimo wszystko - też wskazuje, ze wiedzieli, ze tylko teraz (wtedy) bo potem już nie będzie możną.
      • chyba.ze Re: Tragedia w Sosnowcu 11.02.12, 14:41
        Nad interpretujesz i zanadto wymyślasz.
    • agata_1_fajna Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 12.02.12, 09:08
      1. Jak wiadomo Bartek napisał list do Kasi. List ten jest wieloznaczny. Bartek, owszem, mógł dowiedzieć się, że:
      a/ Madzia nie jest jego (ale to jak wytłumaczyć wynik testu DNA zrobiony na zlecenie Rutkowskiego, który potwierdza ojcostwo Bartka?)
      b/ Kasia go zdradza.
      c/ a+b
      Dowiedziawszy się tego zrobił Kasi ogromną awanturę, wrzasnął: ,,Nie chcesz mnie to i Magdy nie będziesz miała, w dodatku wsadzę Cię do kryminału!!" i uderzył Madzię czymś tępym. Następnie zastraszył Kasię, zmusił by wzięła winę na siebie.
      No ale to chyba zamiast ukrywać zwłoki w ruinach i wymyślać historię o porwaniu powinien Bartek od razu zadzwonić po Policję i powiedzieć im, że to żona zrobiła.
      2. Kasia chciała uciec (w tym przypadku do więzienia) od ojca-pijaka, zaborczych teściów i męża i specjalnie, z premedytacją uderzyła główką Madzi o coś. Też odpada IMO. Bo w takim przypadku po kiego grzyba ukrywanie zwłok i historia z porwaniem?? Powinna też jak w pkt 1 zadzwonić od razu po Policję i im powiedzieć ale nie że się wyślizgnęła tylko prawdę, że zrobiła to specjalnie.

Jak pokazałam wyżej pkt 1 i pkt 2 odpadają. Gdy oba te punkty wykluczymy zostaje tylko NIESZCZĘŚLIWY WYPADEK.
      • chyba.ze Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 12.02.12, 10:33
        Obsesję masz czy co?
        • majcysss Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 12.02.12, 23:15
          dziewczyno daj sobie spokój albo załóż nowe forum i tam sie wypowiadaj na temat rodziny W. TO FORUM MA CAŁKIEM INNY WATEK!!!jeśli nie zdążyłaś zauważyć heh
        • majcysss Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 12.02.12, 23:21
          chyba.ze nie ma co zawracać sobie nią głowysmile poczytaj sobie pytania zadawane przez nią w dalszych wątkach są tak samo chore jak wypowiedzi o tragedii w sosnowcuwink
    • sanpja Re: APEL DO MAM PO TRAGEDII SOSNOWIECKIEJ 21.02.12, 19:40
      Może to i był wypadek ( chociaż ciężko mi w to uwierzyć lecz nie chcę nikogo osądzać) ale ciężko mi zrozumieć jak można po wypadku nie zadzwonić po pogotowie? I chociaż próbuję zrozumieć nie wezwanie pomocy to ciężej mi zrozumieć jak można samemu stwierdzić zgon dziecka? Ale już na pewno nie może pomieścić mi się w głowie ja można bezpośrednio po tragedii rozmawiać o tym dziarskim nie łamiącym się głosem, bez łzy w oku ( płakała owszem ale po kilku dniach i widać było że łzy są wymuszone), jak można przejść do normalnego życia, pójść na horror do kina? No jak ? No nie mogę tego pojąć że można się tak zachowywać po wypadku. No i jak mąż może tak od razu wybaczyć żonie jeśli jej w niczym nie pomagał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka