wiki1976 19.07.04, 17:40 Nie wiem co jest???Wziełam Luteine na wywołanie 6 dni temu i nie mam @ nadal.A test wyszedł negatywny!!!Brałam Luteine przez 5 dni po 2 tab 2 razy dziennie pod jezyk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wow25 Re: Negatywny test:( 19.07.04, 19:33 hej a jak dlugo nie mialas @? ja juz nie mam ponad dwa miesiace i testy tez wychodza negatywne Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Negatywny test:( 19.07.04, 21:08 powinnam miec najpozniej po 5 dniach od skonczenia brania Luteiny tzn 17 zawsze miałam po 5 dniach ateraz miałam nadzieje a tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
habibati Re: Negatywny test:( 20.07.04, 02:30 MOzesz mi cos wiecej powiedziec o tych tabletkach "LUTEINE" jestem zestresowana bo juz mi sie okres spoznia o 14 dni...test wyszedl negatywnie...ale....jakos nie mam 100%pewnosci...czy te tabletki sa tylko na recepte ?? po jakim czasie od spodziewanej miesiaczki zaczelas je brac ?? Aha no i jaki jest koszt takich tabletek?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 19:55 habibati napisała: LUTEINA JEST NA WYWOŁANIE @ I NA PODTRZYMANIE CIĄŻY.JA TERAZ WZIELAM DZIEN PO SPOZNIENIU PROFILAKTYCZNIE BO MI SIE ZAWSZE SPOZNIA @ I POWINNAM JUZ MIEC NIGDY TAK NIE MIAŁAM.TEST WYSZEDL NEGATYWNIE ALE TEZ NIE MAM 100% PEWNOSCI.TABLETKI CHYBA SA TYLKO NA RECEPTE ALE NA RECEPTE SA NIEDROGIE JAKIES 7ZŁ A NORMALNIE CHYBA 16ZŁ.ACHA NAWET BEDAC W CIAZY GDYBYM ZACZELA JE BRAC TO NIEZASZKADZA TAK MI POWIEDZIAŁ LEKARZ. > MOzesz mi cos wiecej powiedziec o tych tabletkach "LUTEINE" jestem zestresowana > > bo juz mi sie okres spoznia o 14 dni...test wyszedl negatywnie...ale....jakos > nie mam 100%pewnosci...czy te tabletki sa tylko na recepte ?? po jakim czasie > od spodziewanej miesiaczki zaczelas je brac ?? Aha no i jaki jest koszt takich > tabletek?? Odpowiedz Link Zgłoś
wow25 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 20:55 ja nie mam miesiaczki od 5 maja i testy wychodza negatywnie, pod koniec czerwca mialam male brunatne plamienie przez ok. 9 dni, nie wiem czy moge to traktowac jak miesiaczke? poczekam do poczatku nastepnego miesiaca, jak nie dostane @ to pojde do lekarza, zeby mi dal cos na wywolanie czytalam, ze po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych do 3 miesiecy moze nie pojawic sie @, wiec czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 21:10 Ja po odstawieniu tabletek zawsze mam nie regularnie nawet co trzy miesiace! Odpowiedz Link Zgłoś
wow25 Re: Negatywny test:( 21.07.04, 22:56 no mi sie zdarzylo po raz pierwszy zawsze jak dostawialam tabletki @ mialam regularnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
olusia25 Re: Negatywny test:( 22.07.04, 12:24 hEJ!nie chcę cię niepokoić,ale chyba powinnaś póść do lekarza.ja miałam podobne problemy.zaburzenia miesiączkowania,luteina zawsze pomagała,jednak kiedyś nic mnie nie "ruszyło".tak przez 125 dni!!!a testy negatywne!potem seria badań,usg i szpital.Okazało się że ma zespół policystycznych jajników,przez który miałam zaburzenia miesiączki i wiele innych problemów.Jednym z przyczyn mojej choroby było długoletnie zażywanie tabletek hormonalnych.Radzę skontroluj to i nie odwlekaj bo im dłużej tym gorzej.pozdrawaim.ola Odpowiedz Link Zgłoś