Dodaj do ulubionych

Negatywny test:(

19.07.04, 17:40
Nie wiem co jest???Wziełam Luteine na wywołanie 6 dni temu i nie mam @
nadal.A test wyszedł negatywny!!!Brałam Luteine przez 5 dni po 2 tab 2 razy
dziennie pod jezyk.

Obserwuj wątek
    • wow25 Re: Negatywny test:( 19.07.04, 19:33
      hej
      a jak dlugo nie mialas @?
      ja juz nie mam ponad dwa miesiace i testy tez wychodza negatywne
      • wiki1976 Re: Negatywny test:( 19.07.04, 21:08
        powinnam miec najpozniej po 5 dniach od skonczenia brania Luteiny tzn 17 zawsze
        miałam po 5 dniach sad ateraz miałam nadzieje a tu ...sad
    • habibati Re: Negatywny test:( 20.07.04, 02:30
      MOzesz mi cos wiecej powiedziec o tych tabletkach "LUTEINE" jestem zestresowana
      bo juz mi sie okres spoznia o 14 dni...test wyszedl negatywnie...ale....jakos
      nie mam 100%pewnosci...czy te tabletki sa tylko na recepte ?? po jakim czasie
      od spodziewanej miesiaczki zaczelas je brac ?? Aha no i jaki jest koszt takich
      tabletek??
      • wiki1976 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 19:55
        habibati napisała:

LUTEINA JEST NA WYWOŁANIE @ I NA PODTRZYMANIE CIĄŻY.JA TERAZ WZIELAM DZIEN PO
        SPOZNIENIU PROFILAKTYCZNIE BO MI SIE ZAWSZE SPOZNIA @ I POWINNAM JUZ MIEC NIGDY
        TAK NIE MIAŁAM.TEST WYSZEDL NEGATYWNIE ALE TEZ NIE MAM 100% PEWNOSCI.TABLETKI
        CHYBA SA TYLKO NA RECEPTE ALE NA RECEPTE SA NIEDROGIE JAKIES 7ZŁ A NORMALNIE
        CHYBA 16ZŁ.ACHA NAWET BEDAC W CIAZY GDYBYM ZACZELA JE BRAC TO NIEZASZKADZA TAK
        MI POWIEDZIAŁ LEKARZ.

> MOzesz mi cos wiecej powiedziec o tych tabletkach "LUTEINE" jestem
        zestresowana
        >
        > bo juz mi sie okres spoznia o 14 dni...test wyszedl negatywnie...ale....jakos
        > nie mam 100%pewnosci...czy te tabletki sa tylko na recepte ?? po jakim czasie
        > od spodziewanej miesiaczki zaczelas je brac ?? Aha no i jaki jest koszt
        takich
        > tabletek??
      • wow25 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 20:55
        ja nie mam miesiaczki od 5 maja i testy wychodza negatywnie, pod koniec czerwca
        mialam male brunatne plamienie przez ok. 9 dni, nie wiem czy moge to traktowac
        jak miesiaczke?
        poczekam do poczatku nastepnego miesiaca, jak nie dostane @ to pojde do
        lekarza, zeby mi dal cos na wywolanie
        czytalam, ze po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych do 3 miesiecy moze nie
        pojawic sie @, wiec czekam...
        • wiki1976 Re: Negatywny test:( 20.07.04, 21:10
          Ja po odstawieniu tabletek zawsze mam nie regularnie nawet co trzy miesiace!
          • wow25 Re: Negatywny test:( 21.07.04, 22:56
            no mi sie zdarzylo po raz pierwszy
            zawsze jak dostawialam tabletki @ mialam regularnie
            pozdr
    • olusia25 Re: Negatywny test:( 22.07.04, 12:24
      hEJ!nie chcę cię niepokoić,ale chyba powinnaś póść do lekarza.ja miałam podobne
      problemy.zaburzenia miesiączkowania,luteina zawsze pomagała,jednak kiedyś nic
      mnie nie "ruszyło".tak przez 125 dni!!!a testy negatywne!potem seria badań,usg
      i szpital.Okazało się że ma zespół policystycznych jajników,przez który miałam
      zaburzenia miesiączki i wiele innych problemów.Jednym z przyczyn mojej choroby
      było długoletnie zażywanie tabletek hormonalnych.Radzę skontroluj to i nie
      odwlekaj bo im dłużej tym gorzej.pozdrawaim.ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka