Dodaj do ulubionych

zespół popunkcyjny po cc

27.06.13, 08:22
Witam, 4 dni temu miałam cc. Czuje się rewelacyjnie poza jednym -bólem głowy, który pojawia się tylko przy wstaniu z pozycji leżącej. To tzw zespół popunkcyjny ale kiedy to minie? Teraz wiem jak cierpią ludzie z migrena, normalnie czache rozrywa. Dodam, że nie podniosłam głowy po operacji przez 12 godzin ani razu. Żadne teblety, kroplowki nie pomagaja. Ile was bolała głowa? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mam_ochote_na_cos_dobrego Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:02
      cisną mi się same brzydkie słowa jak widzę Twoje durne wpisy

zgiń, przepadnij trolu!
      • kondolyza Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:13
        ja na szczescie nie mialam tego.
        a to bylo twoje pierwsze cc?
        w jakim szpitalu?
        byly jakies problemy z wkłuciem, zauwazylas zeby anestezjolog mial z czyms problem?
      • aninka9 Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:15
        Przecież to typowy troll! Może nawet faktycznie gazeta mu płaci- dzięki niemu jest...'ciekawiej'. Różne są chwyty marketingowe. Ja tam olewam te prowokacyjne wypowiedzi. To jedyny sposób na śmierć trolla.
        • mam_ochote_na_cos_dobrego Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:31
          tak wiem, należało by takiego delikwenta/delikwentkę olać- ale krew mi się buzuje jak widzę te niczego nie wnoszące komentarze.
          żeby to to jeszcze miało coś sensownego do powiedzenia, to oczywiście nie- tylko za każdym razem nie na temat
          dno!
          • aninka9 Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:39
            No i właśnie tak to działa - ma krew zalewać i pobudzać do dalszej aktywności na forum. Mnie krew zalewa, w związku z tym, że dziś nie ma żadnych zasad. Kreuje się wizerunek walczących ze sobą ludzi - tak dla zabawy... a potem społeczeństwo jest chore, nieufne...szkoda gadać.. A forum ma być po to aby pomagać sobie wzajemnie, rozwikłać problem... Chyba zbyt idealistyczna jestem.
    • aninka9 Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 09:41
      Mogę tylko tyle powiedzieć - w temacie - że zespół popunkcyjny może trwać do dwóch tygodni nawet. Miałam koleżankę, która tak miała, i położona ze szkoły rodzenia wspominała o tym. Oczywiście dotyczy to mniejszości kobiet, ale jednak zdarza się...niestety...
    • agi2507 Re: zespół popunkcyjny po cc 27.06.13, 16:18
      Ja piłam baaardzo dużo wody niegazowanej (4-5litrów dziennie). Po 4 dniach przeszło
    • kerri31 Re: zespół popunkcyjny po cc 28.06.13, 14:13
      Na szczęście minęło, po 5 dniach. Dzięki Bogu bo ból był nie do zniesienia. Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka