Dodaj do ulubionych

Bóle w podbrzuszu

02.08.04, 11:09
czy na początku ciąży normalne są bóle (skurcze w pobrzuszu), wczoraj np nie
czułam nic a dziś dają mi sie trochę we wznaki.
Obserwuj wątek
    • pulpec Re: Bóle w podbrzuszu 02.08.04, 12:13
      to najzupełniej normalne.
      nie martw się smile
    • paulajal Re: Bóle w podbrzuszu 02.08.04, 12:34
      Niby często się zdarzają, ale lepiej skonsultować to z lekarzem, bo we wczesnej
      ciąży lepiej wszystkiego pilnować. Tak czy inaczej możesz spokojnie brać no-spę.

Pozdr
      • aguska25 Re: Bóle w podbrzuszu 02.08.04, 17:34
        Witam , mam podobny problem i nie chce straszyc , ale lepiej nie bagatelizowac
        boli podbrzusza!!! Mi lekarz zalecil leki wspomagajace Duphaston , na bol nospe
        i 2 tyg lezalam plackiem w lozku . Po tym czsie udalam sie na usg i na razie
        jest wszystko ok , nie musze juz lezec ale jeszcze musze bardzo na siebie
        uwazac- zobaczymy co bedzie dalej . Wole byc przezorna poniewaz wiele moich
        znajomych poronilo bo zbagatelizowalo rozne objawy i nie uwazalo na siebie .
        Jest duzo watkow tutaj na forum na ten temat poszukaj w wyszukiwarce , uwazaj
        na siebie !!!
        • mgg1 Re: Bóle w podbrzuszu 02.08.04, 20:19
          ja jestem w 6 tc, mam czeste skurcze i brzuch boli podobnie jak przed
          miesiaczka, czy to jest ok?Jak dlugo jeszcze?Nie bylam jeszcze u lekarza
          • olencia Re: Bóle w podbrzuszu 03.08.04, 00:36
            nie martwcie sie ja dwa dni temu bylam u lekarza i powiedzial ze bedzie bolalo
            na poczatku, ze tak zawsze jest na poczatku ciazy, przejac nalezy sie wtedy gdy
            nastapi krwawienie badz bol bedzie staly posrodku brzucha u dolu.
    • ysssa Re: Bóle w podbrzuszu 03.08.04, 10:07
      ja wczoraj też byłam u lekrza i tez mi pani doktór powiedziała że takie kłucie
      jak mam to normalka bo macica sie rozszerza i bedzie bolec, natomiast nie ma
      mnie prawa boleć na środku.
    • mmala6 Re: Bóle w podbrzuszu 03.08.04, 12:36
      Ja ma bole wlasnie na srodkusad( a jestem juz w 15tc. Lekarz przepisal Luteine
      ktora nie pomaga....nie wiecie co to jest?
      • ysssa Re: Bóle w podbrzuszu 03.08.04, 12:47
        leć do lekarza na konsultacje, nawet jeśli to coś niegroźnego to się uspokoisz.
        Ja na szczęście mam bóle mniejsze niż wczoraj ale po bokach w okolicach
        jajników.
        • mmala6 Re: Bóle w podbrzuszu 03.08.04, 12:57
          Bylam kilka dni temu. Wczesniej kazal brac no-spe, ktora nie pomogla, potem
          przepisal Luteine, ktora tez jakby nic nie pomagala.....nastepna wizyte mam
          najszybciej na piatek.
          Po bokach to najpiewniej wiazadla macicy, natomiast na srodku? co jest na
          srodku??szyjka? lozysko? nie mam pojeciasad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka