Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży...

24.10.13, 21:39
Też czekacie z niecierpliwością na serduszko, które lada moment pokaże się na usg?
Ja już teraz niestety odchodzę od zmysłów, czekam z niecierpliwością na tą wizytę, nie wiem jak to wytrzymam... Bardzo się boję, jestem po jednym poronieniu... o niczym innym nie myślę...
Obserwuj wątek
    • truskawka2013 Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 25.10.13, 08:11
      Ja też się boję... W sumie mam wiele obaw i mam nadzieję, że nieuzasadnionych.
    • traurigkeit82 Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 25.10.13, 09:47
      U mnie na razie widoczny pęcherzyk prawidłowej wielkości, a na serduszko będziemy polować za 2 tyg, czyli będzie to 6w3d. Mam nadzieję, że szybko zlecismile
    • jugutka Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 25.10.13, 15:04
      póki co widziałam sam zarodek "bez serca" smile
      ale jestem spokojna smile)
      zapominam nieraz o ciąży.
      Emocjonalnie zupełnie inaczej niż za pierwszym razem smile
      • mola_84 Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 26.10.13, 08:30
        Jogutka? A ty czasem nie jestes ode nas ze styczniowek? Jakos mi sie tak ten kriters żucił w oczy wink odezwij sie
        • jugutka Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 26.10.13, 08:45
          hahaha a pewnie, że ze styczniówek mola big_grin ale teraz juz też u czerwcówek`14 wink)))
          A widzisz wiedziałam, że Cie kojarze i cos nie mogłam dojść do tego skąd hahaha
          ale to roztargnienie ciążowe wink
    • kerri31 natalazpoznania 01.11.13, 11:16
      I jak ?? wszystko ok ??
    • natalazpoznania Re: Do dziewczyn w bardzo wczesnej ciąży... 02.11.13, 15:04
      No cóż, czy dobrze...
      No więc gdy napisałam ten post z pytaniem do Was to dzień później zaczęłam krwawić. Szpital kilka dni, teraz leżenie plackiem. Serduszko bije ale w połowie listopada mam sprawdzić przez usg czy wszystko jest dobrze. Teraz już (o ironio!) "TYLKO" plamię. Obyście Wy nie musiały mieć takich przejść...
      Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka