kasia062 31.08.04, 11:24 Dziewczyny moze któras z was wie gdzie w krk wykonuje sie to ysg i jaki jest jego koszt??//PROSZE O POMOC DZIEKI""" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
26magda3 Re: USG3D KRAKÓW??//////?????//////// 31.08.04, 16:08 Ja wiem, bo byłam ale od razu mówię, że nie było to to czego się spodziewałam!! Zaraz wyjaśnię dlaczego, a najpierw podam adres i koszty!!! ul.Pleszowska 23 tel. 415 58 00 przyjemność ta kosztuje 120 zł, jeżeli przyniesiesz kasetę wideo to badanie można nagrać, oprócz tego pani robi wydruki zdjęć (niestety nie wiem jak wyglądają bo trzeba na nie poczekać około tygodnia a ja byłam w tamtym tygodniu) pani w recepcji bardzo sympatyczna, pani doktor również.... a teraz o minusach tej wizyty: - całe badanie leżałam nie widząc monitora i dopiero w domu mogłam obejrzeć na kasecie, mąż oglądał z panią doktor - jak dla mnie to niewiele się ono różni od zwykłego Usg, wcale dziecka nie widać tak jak pokazują np. w gazetach (ja myslałam, że to bedzie coś właśnie takiego jak w kolorowych gazetkach) tak więc jeżeli chodzi Ci o pooglądanie maleństwa to ja nie polecam Z tego co się teraz zorientowałam to żeby sobie obejrzeć dzidziusia to trzeba iść na usg 4D ( na pewno takie istnieje bo widziałam transparent takiego gabinetu, ale to było w Lublinie - i na tym transparencie była właśnie śliczna główka dziecka w brzuchu mamusi - to było w brązowych kolorach) a usg 3D w tym gabinecie co ja byłam było czarno białe ale sie rozpisałam - ale może przynajmniej nie wrócisz zawiedziona tak jak ja pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś