Dodaj do ulubionych

szpital Bielański

05.09.04, 14:48
Hej wszystkim mamom
W 97 rodziłam na Bielanach swoją pierwszą córkę, teraz znów jestem w
ciązy smile, chociaż przeżyłam 2 tygodniowe piekło z podejrzeniem ciązy
pozamacicznej, dziś wiem, ze to piąty tydzień i bije serduszko tam gdzie bić
powinno. Wracając do Bielańskiego.. ktoś go widział po remoncie???
Pozdrawiam(y)
Obserwuj wątek
    • kawka74 Re: szpital Bielański 05.09.04, 14:52
      A remont już skończyli? z tego, co wiem, to roboty są jeszcze w trakcie i podobno mają potrwać do listopada; jeśli skończyli wcześniej (nie chce mi sie w to wierzyć) to gratulacje dla ekipy remontowej smile
      • patunia79 Re: szpital Bielański 05.09.04, 16:25
        Oddział połozniczy i ginekologia są w trakcie remontu i prace planowane są do
        końca listopada lub ostatecznie do 15 grudnia, wiem bo będę tam rodzić o ile
        mój synuś nie zadecyduje wcześniej przyjść na świat (oby nie). Pozdrawiam i
        życzę zdrowego przejścia ciązy wink)
    • myha_77 Re: szpital Bielański 05.09.04, 18:58
      hmmm, a Pan doktor do którego nie dawno się przeniosłam i który na bielanach
      pracuje powiedział, ze po remoncie jest ślicznie...widocznie wiedząc jak daleko
      do porodu mam jeszcze, chciał zareklamować porodówke odpowiednio wcześnie wink
      Nie mniej jednak dziękuje za odpowiedzi
      Pozdrawiam
      Patrycja z niespodzianką
      • sylwia.ax Re: szpital Bielański 05.09.04, 19:15
        Z tego co mi wiadomo, porodówka nie jest całkowicie zamknięta, tzn. jak masz
        lekarza czy położną z Bielańskiego to pewnie tam urodzisz. Moja znajoma rodziła
        w maju, a chyba remont zaczął się wcześniej smile Na wszelki wypadek lepiej
        upewnij się u swojego lekarza, bo moje informacja mogą być nieco przestarzałe.
        Pozdrawiam,
        • catalina1 Re: szpital Bielański 05.09.04, 20:39
          Porodówka zamknięta jest od 04.08 - wczesniej remonty odbywały się na innych
          oddziałach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka