Dodaj do ulubionych

dretwienia i uciski

14.09.04, 14:00
czy mozece mi doradzic co powinnam zrobic jesli dretwieja mi dlonie (same z
siebie) i czuje ucisk w pachwinie ktory jest naprawde uciazliwy
Obserwuj wątek
    • penelina Re: dretwienia i uciski 15.09.04, 01:32
      Witaj.Ja jestem już mamą 12miesięczną,ale doskonale pamiętam ból rąk-
      szczególnie z końca ciązy.To zespół cieśni nadgarstka-promieniujący na dłonie,a
      później-niestety,na całe ręce.Rada na to?Skonsultuj z ginem zażywanie preparatu
      Magne-B6,a na ataki bólu polecam włożenie rąk pod zimną wodę i energiczne nimi
      potrząsanie.Aha-nie żałuj sobie czekolady,jest w niej magnez,którego teraz
      bardzo potrzebujesz.Zespół cieśni nadgarstka nie mija od razu po porodzie-trwa
      to około 3 miesiące.Pozdrawiam Cię serdecznie.
      • jakasik Re: dretwienia i uciski 15.09.04, 08:41
        Czy możesz mi powiedzieć coś więcej nt. tej choroby? Zdiagnozowali ją u mojego
        męża, który nie jest w ciąży smile Proponują opercję, bo niby inaczej nie ma
        szans na wyleczenie tego! Mi też drętwieją dłonie, szczególnie rano! Jestem w
        34tc.
        • zeberr Re: dretwienia i uciski 15.09.04, 09:24

Mężowi pewnie nie pomoże nic innego tylko operacja, bo to już taka wredna
          choroba, ale Tobie na pewno minie po porodzie smile
    • olaolika Re: dretwienia i uciski 15.09.04, 06:34
      Mi dlonie dretwieja juz od jakiegos miesiaca, moja gin powiedziala ze to jedna
      z przypadlosci ciazowych i ze tak juz bedzie do konca ciazy poniewaz dziecko
      uciska kregoslup. Jednak od jakiegos tygodnia dretwienie ustapilo, tylko czasem
      jeszcze dretwieja mi palce gdy np cos dlugo trzymam w dloni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka