juulka 16.09.04, 17:48 Jakie sa pierwsze "objawy" ciązy??? Kiedy zaczynają się mdłości??? Mogę być już w 4-5 tygodniu, czy powinnam to juz jakoś widzieć? Dzieki wielkie i pozdrawiam wszystkie przyszle mamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewabart Re: pierwsze objawy... 16.09.04, 18:00 witam, ja pierwsze objawy mialam okolo drugiego miesiaca, chodzi mi o mdlosci, po wygladzie raczej trudno cos jeszcze zobaczyc, a najlepszym objawem to zrobic test za jakies 10 zl i ma sie spokoj, ja takl zrobilam, bo pierwsze usg to i tak dopiero wysylaja w 6 tygodniu pozdrawiam, ewa & dominis Odpowiedz Link Zgłoś
ryba2 Re: pierwsze objawy... 16.09.04, 18:07 Juulka, mozesz nie miec objawow typu mdlosci czy cos takiego... To bardzo indywidualne. Jedyny najbardziej widoczny to brak @ (ale uwaga!!! tez sa wyjatki...) i czasem podwyzszona temperaturka - ale tylko wtedy gdy wiesz jaka mialas przed ciaza bo podnosi sie bardzo nieznacznie) Wiec jesli jestes pewna ze jestes w ciazy (bo np zrobilas badania krwi albo test ciazowy) to nie martw sie ze nie masz "typowych" objawow opisywanych przez inne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
agga1976 Re: pierwsze objawy... 16.09.04, 19:58 w 4-5 tc bylam potwornie zmeczona, senna i bolal mnie brzuch, ale jak na okres pozdrawiam Agga + 37tyg Malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: pierwsze objawy... 16.09.04, 21:17 U mnie pierwsze objawy pojawiły się około 2 tyg. Był to ból sutków, a zaraz potem ból pirsi. Podobny do tego na @ ale jednak inny. Pojawiał się przy zbieganiu po schodach. Teraz wg USG to 4tydz. i 5 dzień i piersi mam omin numer większe. Ale również polecam testy Odpowiedz Link Zgłoś
anyna Re: pierwsze objawy... 20.09.04, 19:27 moje pierwsze objawy to 1. wiadome, zatrzymanie miesiaczki 2. juz w 4/5 tyg skrajne wrecz zmeczenie 3. Rowno w 6 tyg zaczely mi sie nudnosci. 4. Powiekszone, nabrzmiałe piersi juz od samego poczatku - rowno ze spodziewana @. 5. Wzmozna chec oddawania moczu w terminie spodziewanej miesiaczki. Ale ja przeczuwałam już ciaze nim moglam ja potwierdzic, zanim zrobiłam test (y), wiec moze bardziej szczegółowo sie "obserwowałam" , teraz jestem mnw w 7 tc i jutro wybieram sie do gin wiec wszyzstkiego sie dowiem dokładnie Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś