olejek1 23.09.04, 17:09 pojawily sie skubane w przeciagu 1 dnia na dole brzucha, tam, gdzie sama nie moge dojrzec. stosuje Fissan, ale czy da sie cos zrobic z tymi, ktore juz sa? moze po porodzie pomoze masc na blizny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia062 35 tydzien 23.09.04, 17:25 Czesc mi tez rozstepy pojawiły sie w 8 miesiacu i to całkiem znienacka.tak nagle.Zaczeły mi wychodzic po bokach brzucha ale tylko od dołu,straszne siwo rózowe krechy smaruje je tylko oliwkom ,moja lekarka powiedziała ze jak maja wyjsc to i tak wyjda chocbym niewiem czym smarowała. POZDRAWIAM Kasia i 35 tygodniowy Krystianek gg 2755350 Odpowiedz Link Zgłoś
olejek1 Re: 35 tydzien 23.09.04, 17:30 to chyba pocieszenie dla mnie, ze i tak nic sie nie dalo zrobic zeby ich nie bylo ale szkoda, ze sa - moja mama ani pół rozstepu nie ma, myslalam, ze to dziedziczne... Odpowiedz Link Zgłoś
iwo777 Re: 8m-c i rozstępy 23.09.04, 17:35 Mam ten sam problem, od miesiąca używam kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży Mustela, a od dwóch dni oliwkę, a rozstępy jak były tak są tylko się powiększyły i nie wiem, co z tym zrobić. Chętnie skorzystam z wypróbowanych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaaa73 Re: 8m-c i rozstępy 24.09.04, 09:59 Mi wyszły czerwone drobne rozstępy na brzchu-zrobiłam peeling-ciepły zimny prysznic -potem fissan i tak przez kilka dni-na razie zniknęły-mam nadzieje na dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olejek1 Re: 8m-c i rozstępy 24.09.04, 10:13 nie do konca rozumiem. robisz na zmiane cieply-zimny prysznic brzuchowi i peeling z czego? Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: 8m-c i rozstępy 24.09.04, 11:20 nie chce was załamywać, ale... wyszedł mi taki paskudy rozstęp na udzie. smaruję go, peelinguję itd. czasem znika. myślę, że na dobre, bo śladu po nim nie ma, a po paru dniach wraca. I tak w kółko. podobno można rostępy "zatrzeć na śmierć", ale ktoś mi mówił, że to pzez rok trzebaby było go ścierać. Odpowiedz Link Zgłoś