qcharzowa 05.10.04, 12:43 Dziewczyny, ja tak informacyjnie - do ostatniego magazynu Shape dołączony jest dodatek Shape Mama - co prawda zeszłoroczny, ale jest kilka fajnych artykułów. Całość kosztuje 8,50. Pozdrawiam. Aneta 16 t.c. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania nie zeszloroczny, 05.10.04, 16:12 tylko aktualny, bo z 2004r. Calkiem fajny, tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
verla Re: Dodatek Shape Mama 05.10.04, 17:01 a ja jednak " ostrzegam" przed braniem doslownie wszystkiego co tam napisane. Bo krem tormentol dla dzieci tam polecany jest absolutnie NIE polecany przez instytut matki i dziecka do trzeciego roku zycia a stwierdzenie, ze smarowanie brzucha kremem w 3 trymestrze moze wywolac porod jest chyba z bajki " Krecik " wziete. ( chyba ze walcem - co oczywiscie robi kazda ciezarna ). Kupilam ten dodatek i bez sensu wydalam na niego kase. A ! do tego R. Gabrjelska swoim textem, ze jej maz nie byl przy porodzie bo ona chce mu sie kojarzyc z pieknem i kobiecoscia rozlozyl mnie na koniec. pozdrawiam verla Odpowiedz Link Zgłoś
lurien Re: Dodatek Shape Mama 05.10.04, 18:09 <a stwierdzenie, ze smarowanie > > brzucha kremem w 3 trymestrze moze wywolac porod jest chyba z bajki " Krecik " > wziete. ( chyba ze walcem - co oczywiscie robi kazda ciezarna ). chyba nie dokonca wyssane z palca, słysząłm, już to od dwóch lekarzy, najważniejsze jest by ruchy nie były jednakowe, i by nie wcierac kremu z mocno i za dlugo, macica to miesien, tak jak na inne miescie, rowniez na niza masowanie dziala Odpowiedz Link Zgłoś