bet2 07.10.04, 14:13 Cześć. Wiem że nie ma na tym forum za dużo kielczanek, ale może jednak jakieś są... Szukam dobrej położnej ze szpitala na Kościuszki. Możecie mi jakąś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szelix Re: położna Kielce!! 08.10.04, 16:16 Cześć! Jestem z Kielc, ale z mężem mieszkamy w Krakowie, też miałam rodzić na Kościuszki u dr. Wołowca ale jednak wybrałam Kraków. Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości bo żadnej położnej nie znam z Kościuszki,ale za to wiem,że największą sławą jest położna z Prostej- Pani Gałuszek. Słyszałam,że na Kościuszki wszystkie położne są ok, byłam tam raz na wizycie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ania77 Re: położna Kielce!! 08.10.04, 16:31 Czesc!Ja też zamierzam rodzić w Kielcach tyle ze na Prostej.Też polecano mi panią Gałuszek.Ale moja znajoma rodziła na Kościuszki i bardzo chwaliła sobie położną, która przyjmowała jej poród.Powiedziała, że jej zawdzięcza to ,że poród był krótki, bez nacięć i wspomina go dobrze.Niestety nie wiem jak się nazywa ta połozna, ale jak spotkam tę znajomą to spytam i odpiszę.A na kiedy masz termin porodu?Ja dopiero w styczniu...Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
puma501 Re: położna Kielce!! 08.10.04, 17:41 Ja też w styczniu, ale na Czarnowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bea76 Re: położna Kielce!! 11.10.04, 12:53 No to każda z innej parafii, ja też w styczniu, tylko na Kościuszki. Niestety nie znam żadnej położnej. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
bet2 Re: położna Kielce!! 11.10.04, 14:42 Dzięki za odpowiedzi. Termin mam w lutym.Pierwszego dzieciaka urodziłam na Prostej, nie byłam zachwycona opieką, ale nie było najgorzej. Teraz chciałam spróbować na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
patimal Re: położna Kielce!! 12.10.04, 14:32 Hello wreszcie ktoś z Kielc i temat który mnie baaaaaaaaaardzo interesuje, bo mam rodzić najpóźniej za 2-3 tygodnie, a jeszcze się nie umówiłam z położną. Podrzucam więc temat do góry, może ktoś mi pomoże Odpowiedz Link Zgłoś