Dodaj do ulubionych

gynalgin raz jescze

IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.04, 04:43
Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z Was mimo stosowania tych globulek
wspolzyla przy uzyciu prezerwatywy. Przeszukalam archiwum i dalej nie
znalazlam odpowiedzi czy one uszkadzaja prezerwatywe, wiec napiszcie czy
wspozylyscie stosujac te tabletki i jedynie prezerwatywe i czy wszystko bylo
dobrze.
Obserwuj wątek
    • kaktus1234 Re: gynalgin raz jescze 01.07.04, 07:38
      Pamiętam doskonale,że kiedy musiałam brać gynalgin,gin.zabronił współżycia
      seksualnego przez okres bodajże 3 tygodni.Nie chodzi o uszkodzenie
      prezerwatywy ,a o szybkie wyzdrowienie.Wiadomo,że kontakt fizyczny
      podrażnia.Powinnaś chorym częściom ciała dać dojść do siebie smile
      Pozdrawiam.
      • Gość: bety Re: gynalgin raz jescze IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.04, 12:10
        Dzieki za odpowiedz tylko u mnie nic takiego sie nie dzieje, glownie chodzi o
        to zeby wyleczyc nadzerke. Wiec ponawiam moje pytanie i prosze o inne opinie.
        • Gość: beti Re: gynalgin raz jescze IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.04, 18:04
          Czy naprawde nikt mi nie pomoze bardzo to dla mnie wazne
          • Gość: marta Re: gynalgin raz jescze IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 21:29
            moj lekarz gdy przepisal mi 1 raz min. gynalgin nic nie wspomnial ze nie mozna
            sie kochac w tym czasie... wiec stwierdzilam ze skoro nic nie mowil, wiec nie
            ma do tego zadnych przeciwskazan.Oczywiscie kochalam sie w tym czasie,przy
            zastosowaniu prezerwatywy.Gumka nie pekla ani nie bylo zadnych problemow,oprocz
            tego ze byla cala zolta plus dziwny zapach..nie bylo to jakies przyjemne
            zjawisko,ale nie bylo to tez czyms co by powstrzymalo mnie przed stosunkiemsmile
            teraz biore gynalgin po raz 2 i jednak wole poczekac az skoncze kuracje, bo
            wtedy jak bralam to mi nie pomoglo.. obawiam sie ze to byly skutki tego ze
            normalnie sie kochalam z moim chlopcem.Lepiej jest odczekac te 2 tygodnie i
            sie pozniej nie meczyc
        • Gość: olka Re: gynalgin raz jescze IP: *.ghnet.pl / *.crowley.pl 03.07.04, 21:07
          Gynalgin niestety nie leczy nadżerki!! Jest przeciwbakteryjny!! Mysle ze zle
          zrozumialas lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka