kostek31 22.10.04, 10:52 jestem w 7 tygodniu ciąży, od jakiegoś tygodnia po przyjściu z pracy bardzo boli mnie kręgosłup. przechodzi jak się położę. Czy Wy też miałyście podobne objawy? wielkie dzięki z góry za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuniaaa11 Re: bolący kregosłup 22.10.04, 12:22 Cześć! ja jestem w 10 tc i też mam ciągłe bóle kręgosłupa. Mój gin twierdzi że tak to bywa na początku kiedy brzuszek jest mały a dzidzia i cała "otoczka" rosną i potrzebują miejsca, a jak go nie mają to powstają uciski na np. kręgi i powstaje nasz ból. Odpowiedz Link Zgłoś
akademia9miesiecy Re: bolący kregosłup 24.10.04, 22:31 W ramach programu „AKTYWNE 9 MIESIĘCY” zapraszamy wszystkich zainteresowanych na wykład „PROFILAKTYKA BÓLÓW KRĘGOSŁUPA W OKRESIE CIĄŻY I PO PORODZIE” który wygłosi mgr Paweł Mioduszewski fizjoterapeuta, terapeuta manualny Podczas spotkania dowiemy się w jaki sposób dbać w życiu codziennym o swój kręgosłup oraz jak zapobiegać i zmniejszać już istniejące bóle krzyża. 26 październik 2004 (wtorek) godz 19 Klub Fitness w Hotelu Westin Warszawa ul. Jana Pawła II 21 Wstęp bezpłatny Zapisy tel. 450-80-80 (ilość miejsc ograniczona) Odpowiedz Link Zgłoś