Dodaj do ulubionych

Poród domowy

23.10.04, 00:07
Poszukuję położnej gotowej przyjąć poród w domu, mieszkam w Bydgoszczy i
bardzo trudno mi kogoś takiego znależć. Moze być z okolic, z Torunia nawet z
Gdanska albo z Poznania. Może ktos zna taka osobę - bede bardzo wdzieczna
pozdrawiam Joanna
Obserwuj wątek
    • bei Re: Poród domowy 23.10.04, 04:16
      Wiesz....moze poszukaj adresu mailowego na forum- klubie imion...pamietam taką
      świetną Mamę Jaśminy.....ona jest chyba z Gdyni...albo gdańska...rodziła w
      domku....smile
      • lessing Re: Poród domowy 23.10.04, 10:56
        bei napisała:

> Wiesz....moze poszukaj adresu mailowego na forum- klubie imion...pamietam
        taką
        >
        > świetną Mamę Jaśminy.....ona jest chyba z Gdyni...albo gdańska...rodziła w
        > domku....smile
        dzięki, a gdzie szukac tego forum? tez na gazeta.pl
      • lessing Re: Poród domowy 23.10.04, 11:07
        Dzięki tak tez uczyniłam! nie podejrzewałam że to tak niepopularne, ale bede
        wytrwała w poszukiwaniach
        • bei Re: Poród domowy 23.10.04, 12:46
          smilesmilesmile znajdę Ci później tę dziewczynę- Mamę czwórki dzieci- jest wspaniałą
          mamą...
          Podziwiam Cię....
          szkoda- ja dorosłam do porodu domowego- ale- ale muszę mieć cc...niestety(
          napiszę później...dzisiaj przyjada goscie...musze biec do kuchnismile
          forum jest na gazeta.plsmile
          • lessing Re: Poród domowy 23.10.04, 19:21
            Wielkie dzięki, bo szukam na wszelkie możliwe sposoby a nasze polozne szpitalne
            to się boja i nie tylko o zdrowie ale o uklady z lekarzami. Wiesz, ja niestety
            nie dorosłam jeszcze do szpitala, (brak pokory) no ale jak trzeba bedzie to
            pojde- na razie jest wszystko super takze mam nadzieje, ze się uda! tatuś tez
            wierzy ze bedzie dobrze! dzieki za glos wsparcia bo to niełatwa decyzja ale
            jedyna do ktorej jestem w tych okolicznościach przekonana. pozdrawiaqm
            • fizula Re: Poród domowy 24.10.04, 00:32
              Mogą Ci też pomóc z Fundacji Rodzić po Ludzku (www. rodzicpoludzku.pl). A mi w
              znalezieniu kontaktu z domową położną pomogła p. Irena Hołuj, która sama jest z
              Góry Kalwarii (k. Warszawy), a ja z jeszcze innego miasta. Położne znają się ze
              sobą, m. in. ze Stowarzyszenia na Rzecz Naturalnego Rodzenia i Karmienia, ale
              nie wiem czy oni mają jakąś stronę. Powodzenia!
              • fizula Re: Poród domowy 24.10.04, 00:52
                Na Twoją skrzynkę mailową wysyłam kontakty do Gdańska i Poznania. Przypuszczam,
                że kobietka z Poznania mogłaby Ci udzielić informacji o położnej z Bydgoszczy.
                • lessing Re: Poród domowy 24.10.04, 10:19
                  No i jeszcze raz dzieki, zaraz dzwonię!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka