monisia_24 13.11.04, 06:15 ZROBIŁAM TEST O 5.20 I PORAZIŁA MNIE RÓŻOWA KRECHA!!!!NIE POTRAFIE JUZ ZASNĄĆ....MĄŻ POWRÓCIŁ PO CHWILI DO ŁÓŻKA BO CHCE SIE WYSPAĆ NA ZAPAS. JESTEM NAJSZCZĘŚLIWSZĄ KOBIETĄ POD SŁOŃCEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalisa77 GRATULACJE!!! 13.11.04, 06:42 Gratuluję! To teraz nic tylko zdrowej ciążulki życzyć pozostaje!!! Pozdrawiamy- Asia i Michaś (28 tydzień ciąży) Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_24 Re: GRATULACJE!!! 13.11.04, 06:43 dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak się cieszę i życzę tobie i twej dzidzi wszystkiego naj naj naj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anet78 Re: GRATULACJE!!! 13.11.04, 08:14 Gratuluję bardzo mocno.Życzę Wam wszystkiego naj i bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zabiegana Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 13.11.04, 08:18 Bardzo sie ciesze! Jeszcze niedawno tez zobaczylam te kreche, a tu juz 31 tc. i coraz blizej do rozwiazania - ciesz sie kazdym dniem ciazy i co racja to racja - wyspij sie na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_24 Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 14.11.04, 19:27 dodam ze dzisiaj doszły mi mdłości .... ale fajnie ...byle nie zadługo!! Tylko mężulek coś niedowierza.... szkoda , ma czas zeby się przyzwyczaić! Odpowiedz Link Zgłoś
bet2 Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 14.11.04, 19:33 Gratuluję ci z całego serca!!!! Ja po wielu wielu staraniach , kiedy wreszcie się udalo to chodziłam z testem chyba ze trzy dni w kieszeni i ciągle patrzyłam na tą cudowną kreseczkę! Teraz jest 26 tydzień i ten czas tak szybko leci, ze ani sie obejrzysz kiedy miną te 40 tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
szwedzia Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 14.11.04, 19:47 Gratuluję Wam wszystkim. Ja na razie staram się bezowocnie. Już pół roku, ale odwiedzam to forum, żeby dodac sobie otuchy. Moja siostra już ma drugą fasolkę w drodze. Troszkę zazdroszczę, ale pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_24 do Szwedzia 14.11.04, 19:52 kochana nie denerwuj się, musisz pamiętać że im więcej staran tym trudniej...poprostu raz postaraj sie zapomnieć w ramionach męża i nie myśleć tylko o płodzeniu!!! a na pewno wyjdzie!!!Powodzenia i dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
szwedzia Re: monisia 14.11.04, 20:07 Dzięki za rady. Wiem o tym dobrze, ale pewnie sama wiesz jak jest. Nie myślę tylko o powiekszaniu ludności świata, ale jak okres sie spóźnia to pojawiają się jednak nadzieje "a może cud nastąpił" a potem takie gorzkie rozczarowanie. Mam pytanie ile czasu wam zajęło, zanim pojawiła się "różowa kreseczka"? Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_24 szwedzia 15.11.04, 16:05 ja należe do tych szczęśliwców że pierwsza próba wypadła już pomyślnie i była dokładnie od kilku miesięcy planwana a różowa kreseczka pojawiła się 24 dnia cyklu no a wcześniejsze dwa testy nie wyszły. Jeszcze raz trzymię kciuki i życzę powodzenia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasjas Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 14.11.04, 20:11 GRATULUJĘ!!! Pamiętam jak dziś moją kreseczkę. Nie wiem kiedy i jak znalazłam się juz w 41 tygodniuDokładnie w 40 i 2 dni. Teraz z kolei chcę, żeby mój mały skorpionek zdecydował się na opuszczenie ciepłego brzuszka, bo mama słonica ma już dość i chce go przytulić Pozdrawiam! Dbaj o siebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
ikw1 Re: HURAA!!!! UPRAGNIONA RÓŻOWA KRECHA!!!! 14.11.04, 20:25 O KURCZĘ! A JA ROBIŁAM TEST 13.11.04 O 7.30 MAM 2 KRESECZKI I TEŻ NIE MOGLAM ZASNĄĆ CHOCIAŻ JESTEM ŚPIOCHEM A POSZŁAM SPAĆ PO 2-GIEJ OCZYWIŚCIE GRATULUJĘ SKĄD JESTEŚ (JA Z W-WY URSYNÓW) MOZE BEDZIEMY RODZIĆ RAZEM KIEDY PLANUJECIE SIĘ POCHWALIĆ RODZINIE?????????? POZDRAWIAM IZA Odpowiedz Link Zgłoś