eemka 27.11.04, 12:22 CZY TO PRAWDA ZE NA DZIEN DZISIEJSZY JEST REMONT NA POLOZNICZYM W WOLOMINIE?????? przeciez to paranoja remontowac nowy oddział bo przynajmniej tak wygląda ze zdjęc w internecie? czy ktoś wie o co tu chodzi?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mal_gosia2 Re: SZPITAL W WOLOMINIE - REMONT????????????????? 27.11.04, 12:58 To prawda, na oddziale ginekologicznym jest remont. Potrwa do 4 stycznia. Ja leżałam w Wołominie 2 tygodnie temu i raczej oddział nie wyglądał na wymagający remontu. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
nieszkasob Re: SZPITAL W WOLOMINIE - REMONT????????????????? 27.11.04, 16:50 Ja chodze do Wolomina do szkoly rodzenia .. ostatnio zwiedzalismy porodowke i sale i faktycznie z remontem moznabyloby jeszcze poczekac ...fakt porodowka ( ta ogolna z boksami) nie jest najnowsza ale pozostala czesc oddzialu wyglada calkiem niezle. Maja remontowac porodowke i "odswiezac" reszte. z tego co mowila polozna to remont tak naprawde nie wynika ze zlego stanu oddzialu lecz raczej z konczacych sie limitow na porody zakontraktowanych z NFZ... podobnie jest zreszta w remontowanych szpitalach w W-wie... Lepiej rodzic na poczatku roku ...Ja mam termin na 7.01 i mam nadzieje ze ten remont sie nie przeciagnie a dzidzi nie bedzie sie spieszyc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś