sylla4 02.12.04, 18:06 Witam przyszłe mamusie Mam pytanko. Przygotowujemy się z mężem do iui( słabe nasienie). Napiszcie mi prosze dziewczyny której udało się zaciążyć. I za którym razem? Leczymy się w Novum a staramy się 16 miesięcy o dzidzie... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honi_29 Re: UDANA IUI - kto? 02.12.04, 20:33 Witaj!Nam się udało za pierwszym razem,co podobno graniczy z cudem.Podobnie jak w Twoim przypadku,mąż miał mało prawidłowych plemników.Dostałam sporą dawkę hormonów(mimo,że ze mną było wszystko ok),pupa bolała od tych paskudnych zastrzyków,ale było warto.Dziś synek ma skończone 5 miesięcy.Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy za Was kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Re: UDANA IUI - kto? 02.12.04, 20:37 Hej, Nie wiem czy znasz forum Bociana (www.nasz-bocian.pl) - tam jest dużo dziewczyn, które mają bardzo podobne problemy. Dużo z niech leczy się właśnie w Novum - myślę, że mogłyby słuzyć radą i wsparciem. Trzymam kciuki za Wasze starania --------------------------------------- Ania - podwójna mama październikowa Emilka (1.10.2001) Grześ (18.10.2004) Odpowiedz Link Zgłoś