Dodaj do ulubionych

Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie

06.12.04, 19:33
Dziś byłam na zakupach w Carrefurze, mieszkam w Łodzi. Pani w kasie
powiedziała , że ponieważ jestem w ciąży mogę odebrać w Punkcie obsługi
klienta prezent od Carrefura dla dziecka - GRATIS. I rzeczywiście, poszłam i
dostałam taką pomarańczową walizeczkę z próbkami artykułów dla dziecka i dla
mnie + ulotki. Musiałam tylko podpisać się, że coś takiego odebrałam. Podobno
jest to prezent dla wszystkich kobiet w ciąży robiących zakupy w
hipermarkecie (nie ma określonej kwoty, nie trzeba robić zakupów nie proszą o
paragon). Jeśli ciąża jest jeszcze niewidoczna mogą popraosić Cię o pokazanie
karty ciąży, ode mnie nie wołali, bo jestem już w 9 miesiącu. A więc
odbierzcie dziewczyny co Wam się na leży. Dobre i tyle smile Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • sofi84 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 06.12.04, 19:42
      WARSZAWA - POTWIERDZAMsmile)))
      Dzięki Słonkosmile zadzwoniłam zapytałamsmile jadęsmile dziecko musi mieć do roku
      czasusmile książeczka zdrowia lub karta ciążysmile no proszesmile żebyś nie napisała nie
      miałabym pojęcia.
      buziak
      Gosia
      • aagulek Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 06.12.04, 21:06
        czesc Dziewczyny, a to w mikolajki tylko?? pozdrawiam, Agnieszka
        • platerka Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 06.12.04, 21:19
          Myślę , że nie. To chyba jakaś dłuższa akcja.
    • zabiegana Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 06.12.04, 22:30
      A ja ostatnio bylam w Kraku na Czyzynach i nic takiego mi nie proponowano, ale
      chetnie sprobuje jeszcze raz smile
    • natkare Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 12:05
      Ado kiedy mozna odbierac te gratisy?
      Moze wiecie gdzie jest Carefur w Trojmiescie?
      • martynka772 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 13:06
        Carrefour jest na Morenie w Gdańsku. Też ostatnio w kasie usłyszałam o
        prezentach, ale nie miałam karty ciąży. Następnym razem.
    • mm262 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 13:43
      Dziewczny, ja odebrałam, mam termin porodu na kwiecień, a dostałam np. próbke
      soczku ważną do końca roku dla dzieci powyżej 7 miesiąca, sprawdzajcie terminy
      ważności.
      Reszta jest w porządku, cieszę się że ktos cos takiego dla nas też zrobił.
      • sha1 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 09.12.04, 02:49
        A ty co myślałaś? Że ta akcja to tak sobie. Też dostalam sok i deser z krótką
        datą trwałości. Musieliby wyrzucić, a tak.... pyk i jest promocja - to
        przyciąga i zakupy ktoś zrobi przy okazji. Na plakatach były jeszcze jakieś 2
        produkty których nie dostałam (mleko i johnson..). Mąż się smiał, że pewnie już
        się przeterminowały to wyciągneli. Więc to daje do myślenia: gest w stronę mam
        czy wlasny interes?
    • koniczynka77 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 22:37

Dzieki za wiadomosc
      Dzis robilam zakupy i przy okazji odebralam.
      Male ale cieszy, zawsze milo cos dostac
      Pozdrawiam Łodzianki
      mama i Hubert 33tc
      • mashi Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 23:00
        dzwoniłam do carrefoura w alejach jerozolimskich (c.h. Reduta) i tam nic nie
        wiedzą o takiej promocji????!!!!!!!!!!
        gdzie w w-wie moga miec?
        • akaka Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 07.12.04, 23:53
          W Centrum Wilenska. Ale bez przesady, to nie jest zadne cudo, jakas buteleczka
          soku i mydelko, nie ma o co robic tyle szumu, a juz na pewno szkoda jechac
          specjalnie po to do sklepu smile
          • ankar_a Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 09:36
            Dokładnie - wczoraj odebrałam ten "prezent" z Carrefour Warszawa-Targówek. Na
            kasie nic nie wiedzieli, dopytałam się w Biurze Obsługi Klienta i z wielką
            łachą dostałam (faktycznie, nawet krótkiej informacji na ten temat nie ma,
            jakiejś notatki, plakatu, nic). Wydają te prezenty na podstawie karty ciążowej
            a w środku jest: soczek HIPP od 10 miesiąca życia z terminem przydatności do
            spożycia styczeń 2005, przecier owocowy HIPP od 7 miesiąca życia z terminem
            przydatności do spożycia styczeń 2005, mydełko BOBAS, mleko modyfikowane 0,5 l.
            na dzieci powyżej 1 roku z terminem przydatności do spożycia luty 2005, 1
            pieluszka Huggies midi, próbka kremu anti-age L'Oreal, nitka dentystyczna Oral-
            B (5 m.) i kupa ulotek reklamowych... Jak ktoś z Carrefour myślał nad tą akcją
            promocyjną, to go bardzo bolało...
            • akaka Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 09:51
              Tak to jest, Ankar_a smile Trzeba gdzies upchnac produkty, którym konczy sie
              termin waznosci; na sklep juz sie ich nie wyrzuci, bo kto to kupi -
              przynajmniej ja wybieram produkty o mozliwie dlugim terminie waznosci,
              wyprodukowane stosunkowo niedawno - a zamiast wycofac i zniszczyc (w koncu sa
              przeciez "jeszcze dobre") mozna popracowac nad wizerunkiem firmy, która jest
              taka troskliwa, ze oferuje kobietom w ciazy i mlodym mamom takie prezenty.
              Najbardziej to chodzi chyba o te ulotki reklamowe, i moze zeby sie odwzajemnic
              kupujac cos z pokazanych tam produktów...
              • x109887 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 09:55
                Ja równiez to odebrałam. Ale uważam, ze dobrze , że wpadli na taki pomysł,
                prościej by było wyrzucić po ukończonym terminie.
                Iza
                • akaka Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 14:25
                  Zgadzam sie, prosciej - ale pozbawiliby sie korzysci wynikajacych z rozdawania.
                  Nie byloby tego watku, telefonów, a czesc z nas pewnie nawet nie pomyslalaby o
                  wybraniu sie do Carrefoura. Wydaje mi sie, ze wiecej korzysci przynosi firmie
                  rozdanie tych produktów, tym bardziej ze wycofanie i zniszczenie tez sie wiaze
                  z pewnymi kosztami. Nie jestem specjalista, ale uwazam ze nie jest to
                  dzialalnosc "dobroczynna" tylko przemyslane posuniecie marketingowe. Co nie
                  zmienia faktu, ze zawsze milo cos dostac smile Ale dziewczynom, które mialaby
                  jechac przez pól miasta zeby odebrac ten kartonik, spokojnie moge to odradzic.
                  Nie warto. Lepiej sobie przez ten czas polezec...
    • sofi84 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 11:54
      odebrałam na bemowie ale dzwonilam na wileński i potwierdzili.
      to sie odbiera w punkcie obsługi klienta.
      • alinaw1 Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 14:31
        Trzy lata temu była podobna akcja tyle że przysłali mi paczkę do domu. Gdy
        zobaczyłam kto ją sponsorował- odesłałam nadawcy. Firma farmaceut. znana z
        środków antykoncepcyjnych, a źże jestem ich przeciwniczką- zrobiłam to, co
        nakazywało mi sumienie. To na marginesie...
    • pia_ Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 15:36
      W zeszłym roku była podobna akcja w carrefourze i odebrałam paczuszkę (zielona
      walizeczka z dzidzią), moja znajoma, która była w ciąży bliźniaczej odebrała 2
      walizeczki. Jednak zdecydowanie fajniejsza była paczuszka, którą dostałam po
      urodzeniu dziecka w szpitalu - była tam min. grzechotka-biedronka Lego i
      termometr kąpielowy.
      • zielonookaa Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 08.12.04, 16:02
        W Poznaniu nie ma Carrefura, czy ktos moze słyszał o jakms markcecie w
        Poznaniu, organizujacym takie akcje?
    • aska1972 Kraków-Czyżyny-potwierdzam 08.12.04, 23:55
      Chociaż musiałam sie upomnieć w punkcie obsługi klienta. Pani była zaskoczona i
      baaaaaaaardzo niemiła. Poprosiła o kartę ciąży, spisała imię i nazwisko,
      musiałam sie podpisać. W paczce najbardziej podoba mi się ..... nić dentystyczna
      smile))))
    • flara1 Gdańsk - rozdają 09.12.04, 07:30
      Byłam wczoraj w Carrefour Gdańsk i dostałam w punkcie obsugi upominek. Rozdają
      od 6 m-ca ciązy i matką z dziećmi, ale nie pamiętam do kt miesiąca. Pani
      poprosiła "o jakąś kartkę, kt potwierdzi, ze jestem w ciązy", chociaż brzuszek
      mam juz pokaznych rozmiarów smilesmile
      • lula11 Re: Wileński Warszawa 09.12.04, 15:16
        A ja dziś byłam na zakupach w Wileńskim w Warszawie i choć brzuszek już widac i
        kartę ciazy miałam paczki nie dostałam, bo...jest od 6 miesiaca a ja zaczynam
        dopiero piatysad(, po za tym pani w punkcie obsługi klienta była baaardzo
        neimiłasad(.
        Na tej paczuszce wcale mi nie zalezy, a soczek mojej dwuletniej córci kupiłam
        bez ich łąski,ale było mi przykro,że mnie tak niemiło potraktowano...w końcu jak
        coś dają ciezarnym i mamom małych dzieci to powinni dawać wszystkim za okazaniem
        odpowiedniego dokumentu a nie tylko wybranym, to jest przecież niesporawiedliwe
        i przykresad((.
        Pamiętam kiedyś , jak byłam w ciazy z Julcią, byłam w GEANCIE i pani przy kasie
        skierowala mnie w miły sposób do punktu obsługi klienta, gdzie bardzo miła pani
        wręczyła mi sliczną paczuszkę w której byla duża oliwka Jonson, krem do buzi,
        kilka próbek szamponików i płynów do kapieli dla dzieci, oraz kilka ulkotek na
        temat kosmetyków.
        To było miłe a byłam wtedy dopiero w 2 miesiacu i tylko poproszono mnie o kartę
        ciazy.

Agata.

Agata.
    • akaka Re: Prezent od Carrefura GRATIS - odbierzcie 09.12.04, 15:06
      A zauwazylyscie informacje napisana malutkim drukiem, ze paczuske moze tez
      odebrac kazdy, kto po prostu zakupi chociaz jeden z produktów wymienionych w
      pudelku marek i okaze paragon w punkcie obslugi klienta? Brzuszek nie jest
      zadnym atutem smile "biznes jest biznes"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka