gosia128 16.12.04, 20:05 Moje płytki krwi spadły do 100 a były zawsze w normie!!! Co to moż eoznaczać?! jestem w 38 tc i mam pietra. Do lekarza idę jutro. Miałyście może tak? Dzieki za odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2.aga.paw Re: płytki krwi 16.12.04, 23:02 Witam, na początku ciąży płytki spadły mi do 80 i niestety skierowali do szpitala. W szpitalu natomiast wzrosły do 110 i zalecili badania co dwa tygodnie i obserwacje. Niestey nie dowiedziałam się czym to jest spowodowane. Głowa do góry Pozdrawiam Aga i Julek (24tyd.) Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Re: płytki krwi 17.12.04, 08:17 ja odebralam wczoraj badania morfologii. Wszystko w normie ale do poprzedniego miesiac płytki mi spadły o 30 tyś. Jeszcze sie mieszcze ale jak będą tak spadać to spadne poniżej. Ysssa + 26 t.c. dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
magdh26 Re: płytki krwi 17.12.04, 08:47 w trakcie ciąży spada ilość płytek krwi, jest to spowodowane tym, że krew się rozrzedza - tak mówiła moja lekarka. Oczywiście trzeba to skonsultować z lekarzem. Niestety nie pamiętam to jakiego poziomu mogą spaść. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś