agga72 06.01.05, 14:22 Czy któraś z Was stosowała lub stosuje krem na rozstępy Elancil??? Czy można stosować go w ciąży? Jakie są Wasze ewentualne uwagi? Pozdrawiam )) Agga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamajka04 Re: krem Elancil??? 06.01.05, 14:34 Ja stosuję od 3 miesiąca ciąży (teraz 34 tydzień) i jestem bardzo zadowolona. Próbowalam innych ale ten najbardziej mi odpowiada. Jest bardzo wydajny, ładnie pachnie i dobrze się wchłania. Dużo lepiej niż osławiona Mustella, która jest tłusta i przyklejają się do niej meszki z ubrań. Próbowałam też Vichy ale ten znowu pachnie jak męski krem po goleniu . Penaten jest trudny w rozprowadzaniu i mało wydajny. Dlatego bardzo polecam ci Elancyl. Tym bardziej że - co najważniejsze - ani śladu rozstępów. Elancyl (ten w dużej tubce) jak najbardziej można stosować w ciąży, jest zresztą info na opakowaniu. Ale sprawdź dobrze w aptece bo mają też w sprzedaży inny produkt tej marki i on nie jest zalecany dla ciężarowek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agga72 Re: krem Elancil??? 06.01.05, 14:44 dziękuję za info - chyba się na niego zdecyduję )) Acha, a jaka jest jego cena? Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka04 Re: krem Elancil??? 06.01.05, 17:09 Kosztuje 95 zł niestety. Czyli jest to chyba kremik z wyższej półki - ale podobno tylko takie dają gwarancę. Starcza mi na ponad miesiąc, przy używaniu 2* dziennie na brzuch i dość bardzo duże piersi. Odpowiedz Link Zgłoś